پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
دفاعیه

حوزه/ طلبه مؤسسه آموزشی فاطمة الزهراء (س) اصفهان، از پایان نامه «غیبت از منظر مفسران و فقهای شیعه با تأکید بر آیه ۱۲ سوره مبارکه حجرات» دفاع کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، الهه صفری، طلبه مؤسسه آموزشی فاطمة الزهرا (س) اصفهان، از پایان نامه خود با عنوان: «غیبت از منظر مفسران و فقهای شیعه با تأکید بر آیه ۱۲ سوره مبارکه حجرات» با راهنمایی حجت الاسلام محسن نورایی و داوری حجت الاسلام حمید الهی دوست دفاع کرد.

صفری در دفاع از پایان نامه خود گفت: یکی از رذائلی که هر انسانی ممکن است به آن دچار شود غیبت است غیبت یعنی اینکه در غیاب برادر و خواهر دینی، به بیان آنچه نقلش مایه ناخشنودی او می‌شود بپردازند، خواه آن نقص در بدن او باشد یا در نَسب یا در صفات و افعال و اقوال.

وی ادامه داد: بر اساس متون دینی، غیبت یکی از رفتارهای ضد ارزشی و نابهنجار است که باعث بروز مشکلات و آسیب‌های اجتماعی می‌شود. از طرفی دیگر متأسفانه در جامعه امروزی یکی از صفات رواج یافته شده است که بازخوانی و بازکاوی این مسئله با توجه به مدل‌ها و تنوع آن در روابط اجتماعی لازم و ضروری محسوب می‌شود چون با شناخت اجزای ماهوی غیبت، عوامل و پیامدهای آن از منظر مفسران با تاکید بر آیه ۱۲ سوره حجرات، نقاط اشتراک و افتراق مفسران و فقها شیعه گامی مهم در مقابل انحرافات، برداشته شود.

طلبه مؤسسه آموزشی فاطمة الزهرا (س) اصفهان یادآور شد: بدگمانی، تصدیق خبر و پیش‌دستی کردن، حسادت، خشم، دشمنی و کینه از عوامل غیبت است، غیبت پیامدهای فردی و اجتماعی از جمله از بین رفتن روحیه برادری و دوستی، نابودی شخصیت و حرمت افراد، رکود فعالیت‌های اقتصادی، مانع پذیرش اعمال نیک، خروج از ولایت الهی، تجسم زشت در روز قیامت را به دنبال دارد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha