چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۷ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 15, 2024
کد خبر: 256579
۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۹

حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری گفت: کشفیات و یافته های جدید علمی همواره نشان می دهند که حدود و احکام اسلامی بسیار جلوتراز علوم بشری طراحی شده اند.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، رییس هیئت امنا موسسه فرهنگی سیره شهدا در مراسمی که با حضور پر شور جوانان و اقشار مختلف مردم رشت به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه (ع) در مهدیه این شهرستان برگزارشد، با اشاره به آیه 35 سوره احزاب گفت: کسانی که سرگرم مسابقات دنیایی هستند هرگز نمی‌توانند در مسابقات آخرتی شرکت کنند.

 وی با بیان این که خطر جهان امروز این است که انسان ها به جای حرکت در جهت فضائل اخلاقی برای برنده شدن در میدان رذائل اخلاقی با یکدیگر مسابقه می دهند، افزود: یکی از گناهان بزرگ و در عین حال رایج عصر امروز بی حیایی است که خود ریشه  تمام گناهان بزرگ و کوچک دیگر  محسوب می شود.

 حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری، سپس با برشمردن سایر رذائل اخلاقی انسانی، تن پروری و تنبلی را از آفات اخلاقی انسان عنوان و اضافه کرد: این دنیا همچون مدرسه ای برای تربیت و آموزش انسان، و آماده شدن برای سفر آخرت است و نباید گمان شود که این دنیا تفریحگاهی بیش نیست.

 وی، معنای اسلام را تسلیم شدن در مقابل احکام الهی و اسلامی دانسته و تصریح کرد: همان طور که کشفیات و یافته های جدید علمی نشان می دهند حدود و احکام اسلامی بسار جلوتراز علوم بشری طراحی شده اند و علم به هیچ عنوان نمی تواند معیاری برای انجام یا ترک عملی از سوی انسان باشد.

 وی با اشاره به اهمیت نیت انسان در انجام اعمال مختلف، خاطرنشان کرد: باید کار های خیر و شر را تنها از آن

جهت که خداوند آنها را امر و نهی کرده است به جای آوریم وگرنه اعمال خوب سر زده از انسان ضایع می شود.

 حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری، خشوع و فروتنی را از دیگر فضائل عالی اخلاقی انسان عنوان کرده و افزود: نماز بهترین مصداق خشوع آدمی است و می توان گفت که این ویژگی بارز حضرت معصومه (س) باعث قداست ویژه حرم ایشان درمقایسه با سایر قبور امامزادگان (ع) در ایران است.

وی ضمن بیان حدیثی از امام رضا(ع)، اظهار داشت: هرکس گره یک مومن را باز کند، خدا گره از مشکل او در آخرت باز خواهد کرد که این موضع اهمیت پرداخت صدقه و کمک به محرومین و مستضعفین جامعه اسلامی را متذکر می شود.

 وی در خاتمه با بیان این که از فرصت های زندگی در حیات دنیوی باید نهایت بهره برداری را برای انجام اعمال برد، گفت: ذکر نور است و هر کس نور داشته باشد، مرتکب گناه نمی شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha