پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
جلسه طلاب و فضلای گلپایگانی مقیم قم

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین غریب، دادستان قم رها شدگی فضای مجازی را مهمترین عامل به وجود آمدن مشکلات در حوزه عفاف و حجاب دانست.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین غریب، دادستان قم در جمع طلاب و فضلای گلپایگانی مقیم حوزه علمیه قم با بیان اینکه دادستان به عنوان مدعی العموم وظیفه دارد تا با جرایمی که جنبه عمومی است، برخورد نماید، اظهار داشت: در دادستانی برخی از پرونده‌ها در قالب شکایت ارائه می‌گردد.

وی رسیدگی و مدیریت پرونده‌های قضائی را از مهمترین وظایف دادستانی عنوان کرد و ابراز داشت: در واحد سرپرستی دادستان بحث مجانین و صغار مدیریت شده و پرونده خرید و فروش‌های حوزه صغار بررسی می‌گردد.

دادستان قم اجرا احکام، حقوق عامه، اقتصاد مقاومتی، رفع موانع تولید و بسیاری از مسائل ریز و درشت دیگر در حوزه‌های قضائی را از جمله رسالت‌ها و وظایف دادستان‌ها دانست و ابراز داشت: مسئله حجاب و عفاف از جمله مسائلی است که بازخواست‌های متعددی از سوی مؤمنین صورت می‌گیرد. این مسئله در جامعه به هیچ عنوان قابل قبول نبوده، حجاب و عفاف روز به روز سیر نزولی به خود می‌گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین غریب، فضای مجازی و رهاشدگی مطلق در این فضا را مهمترین عامل شکل‌گیری آسیب‌های حوزه حجاب و عفاف توصیف کرد و اذعان داشت: ترویج ولنگاری فرهنگی و تزلزل بنیان خانواده از جمله رویکردهای دشمنان اسلام در مواجهه با کشورهای اسلامی است.

رها شدگی فضای مجازی مهمترین عامل مشکل حجاب و عفاف

وی با بیان اینکه تمام مطالبه‌گری در حوزه چالش‌های اجتماعی و فرهنگی به سمت دادستان‌ها خالی از ایراد نیست، اظهار داشت: برخی از دستگاه‌ها در حوزه‌های فرهنگ دینی به ویژه حوزه عفاف و حجاب فعالیت می‌کنند و قرارگاه کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی دادسرا نیز بنا به رسالت و وظیفه خود حجم عظیمی از اقدامات را برای مقابله با چالش‌های اجتماعی صورت گرفته است.

دادستان قم با بیان اینکه گزارش‌های مردمی در رابطه با مفاسد اقتصادی و اجتماعی بلافاصله پیگیری می‌شود، خاطرنشان کرد: ریشه بسیاری از چالش‌ها و مشکلات اجتماعی در همان نقطه سرآغاز خشکانده می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین غریب به موضوع سگ گردانی و دوچرخه سواری بانوان در معابر عمومی اشاره کرد و اذعان داشت: متأسفانه چالش‌ها و دغدغه‌های اقتصادی روزهای اخیر، عاملی برای به حاشیه رفتن فریضه امر به معروف و نهی از منکر بوده و این مهم کمتر مورد توجه آحاد مردم قرار می‌گیرد.

وی در ادامه گزارشی از فعالیت‌های قرارگاه کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی دادسرا ارائه کرد و اظهار داشت: عمل درست و دقیق به فریضه امر به معروف و نهی از منکر و بهره گیری از زبان لین و مهرورزانه بسیار تأثیرگذار است.

دادستان قم ضمن تبیین برخی از آسیب‌های پیرامونی موضوع عفاف و حجاب با بیان اینکه این موضوع باید بیش از پیش مورد توجه حوزه‌های علمیه و طلاب به ویژه خطبا و وعاظ قرار گیرد، اذعان داشت: پیامک‌های کلاهبردارانه از جمله موضوعاتی است که روزانه قربانیان خود را با هدایت آنها به سمت درگاه اینترنتی شکار و حساب‌های بانکی را خالی می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین غریب در بخش پایانی سخنان خود ضمن ذکر مصادیقی، به برخی از موضوعات پرونده‌های پر مخاطب اشاره کرد و اظهار داشت: شهوت، وجه مشترک بخش قابل توجهی از گروه‌های انحرافی و التقاطی است.

رها شدگی فضای مجازی مهمترین عامل مشکل حجاب و عفاف

حجت الاسلام والمسلمین نکونام، نماینده طلاب و فضلای گلپایگان نیز در ابتدای این نشست ضمن تبریک و تهنیت خسته سالروز ایام رجب المرجب، به ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی اشاره و به برخی از دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و تصریح کرد: چهارمین کشور تولید اتانول در دنیا، دارنده دومین ارتش سایبری، دومین کشور تولیدکننده دریچه قلب، هشتمین کشور هسته‌ای جهان، سومین تولید کننده لوله‌های چدنی در آسیا، دومین کشور سازنده ملخ کامپوزیت بالگرد، دومین کشور دارای دانش ساخت پروتز عصبی، سومین کشور استخراج کننده سلول‌های بنیادین دندادن‌های شیری و نیز برخورداری از دانش طراحی و ساخت هواپیماهای خورشیدی تنها بخشی از افتخارات ملت ایران در دوران نظام مقدس اسلامی است.

وی در ادامه به ارتحال آیت الله العظمی صافی گلپایگانی اشاره و فرازهایی از بیانیه طلاب گلپایگان در این راستا را قرائت کرد و اظهار داشت: به نوعی می‌توان گفت طلاب گلپایگان با رحلت عالم ربانی آیت الله العظمی صافی یتیم شدند.

نماینده طلاب و فضلای گلپایگان گفت: در این جلسه از سخنان حجت الاسلام والمسلمین غریب برای تشریح مهمترین وظایف دادستان‌ها در رابطه با برخورد با جرایم عمومی که وجدان جامعه را جریحه دار می‌کند، بهره مند و ایشان توضیحاتی را در این رابطه ارائه خواهد داد.

حجت الاسلام والمسلمین نکونام به برخی از مصادیق جرایم عمومی به ویژه مقوله بی حجابی‌ها و تظاهر به بی دینی‌ها، فعالیت گروه‌های انحرافی اشاره کرد و یادآور شد: برخورد قضائی و کیفری تنها یکی از راه‌های تقابل بوده و نباید در این مسیر از فعالیت‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ دینی غافل بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha