به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین قاضی در جلسه طلاب و فضلای دزفولی مقیم قم که در حسینیه چهارده معصوم (ع) نیروگاه برگزار شد، اظهار داشت: ماه رجب، ماه برکات بزرگ است و از ذکرهای مورد سفارش در این ماه، ذکر لا اله الا الله و ذکر استغفار است که تأکید بسیاری شده است.
وی ابراز داشت: احترام به بزرگان و علما یکی از مباحثی است که طلاب و فضلا باید به آن اهتمام داشته و ثمرات بسیاری را برای ما خواهد داشت.
امام جمعه دزفول، خاطرنشان ساخت: مطالعه کافی برای منبر از ضروریاتی است که مبلغین باید به آن توجه داشته باشند؛ چراکه وقت مردم حق الناس است و باید برای آنان ارزش قائل شد و مطالبی بیان شود که مورد نیاز آنان باشد.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی، تصریح کرد: بروزرسانی روش تبلیغ از دیگر مباحث ضروری است که طلاب و فضلا باید برای آن وقت کافی بگذارند؛ امروز دیگر نمیتوان همانند قدیم به مسئله تبلیغ پرداخت و سنتی عمل کرد؛ بلکه باید از روشهای جدید تبلیغی استفاده نمود.
وی بیان داشت: شرح صدر و رعایت حریمها از دیگر نکات قابل توجه برای مبلغین است که باید مدنظر قرار دهند.
امام جمعه دزفول اظهار داشت: امروز هجمه فرهنگی بسیار سنگین است و دشمن به صورت برنامه ریزی شده در مباحث فرهنگی ورود پیدا کرده است که شاهد این مسائل در دزفول نیز هستیم.
سخنران این جلسه ابراز داشت: مسئله جهاد تبیین از منویات رهبر معظم انقلاب است که در این موضوع باید تلاشهای بسیاری صورت بگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی خاطرنشان ساخت: امروز ظرفیتهای مناسبی در دزفول وجود دارد که نیازمند حمایت و هدایت بوده و باید از آنان پشتیبانی داشت.
وی در پایان ضمن انتقاد از برخی بیانیه نویسی ها در دزفول، بیان داشت: به اتفاقاتی که در دزفول رخ میدهد، توجه داشته و مطلع از پشت پردهها هستیم و واکنش خاصی را نشان نمیدهیم؛ اما برخی افراد با بیانیه نویسی های خود، چوب به مرده زده و مباحثی که نیاز به رسانهای شدن نیست را برجسته میکنند.
همچنین در این جلسه، حجت الاسلام سیفی نژاد به ایراد سخن پرداخت و گفت: تبلیغ برگرفته از آیات قرآن کریم است و خداوند متعال در آیه ۱۲۲ سوره توبه بیان داشته اند که افرادی باید کوچ نموده، تفقه در دین کرده و قوم خود را انذار نمایند.
وی اظهار داشت: هدف اصلی و مأموریت ذاتی طلاب و فضلا، تبلیغ است و باید آنچه یاد میگیریم را به مردم بیاموزیم.
این فعال تبلیغی، ابراز داشت: از نکات بسیار مهم در تبلیغ این است که محور سخنان یک روحانی باید مباحث قرآنی باشد؛ آیات قرآن برای هدایت و آبادانی دنیا و آخرت مردم نازل شده است و بهترین، حکیمانه ترین و تأثیرگذارترین سخنان، کلام حضرت حق میباشد.
حجت الاسلام سیفی نژاد خاطرنشان ساخت: عمل به آنچه میگوئیم از نکات بسیار مهم برای یک طلبه و روحانی است و مردم انتظار دارند که یک روحانی به آنچه میگوید، عمل نیز نماید.
وی تصریح کرد: تشریفات سبب فاصله مردم با روحانیت خواهد شد و در توصیههای ائمه اطهار علیه السلام نیز وجود دارد که باید در میان مردم بود و تشریفات را حذف کرد.
این فعال تبلیغی بیان داشت: اعتدال در برخورد، برخورد مؤدبانه، شاداب بودن، نرم و لیِّن سخن گفتن، پرهیز از أمر و نهی به دیگران، احترام به علمای منطقه تبلیغی و اخلاق نیکو از خصوصیاتی است که میتواند یک طلبه را در میان مردم محبوب سازد.
حجت الاسلام سیفی نژاد در پایان اظهار داشت: گره گشایی از مشکلات مردم باید از برنامههای مبلغین باشد و نباید فقط بسنده به حضور در مسجد و نماز کرد؛ اگر نمیتوانیم به صورت مالی کمک حال مردم باشیم، میتوانیم با زبان گویا، حضور فعال در بین مردم و رفع مشکلات و معضلات تبلیغی مناسب داشته باشیم.