پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۸ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 16, 2024
حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی

حوزه/ سخنران حرم بانوی کرامت گفت: در سال‌های اخیر با علم جنین‌شناسی و سونوگرافی مراحل تشکیل نوزاد شناسایی شده است در حالی که ۱۴ قرن پیش قرآن کریم موضوع جنین را مطرح کرده و امروز هم این کتاب الهی همچنان از کشفیات علمی بشر جلوتر است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی طی سخنانی در ادامه سلسله مباحث تفسیر سوره عنکبوت در روز هشتم ماه رمضان در حرم بانوی کرامت گفت: در آیه ۴۸ سوره عنکبوت خداوند به نبی خدا می‌فرمایند قبل از آنکه به پیامبری مبعوث شوی قدرت خواندن نداشتی و نوشتن هم نمی دانستی، اگر تو خواندن و نوشتن می دانستی ممکن بود انسان های گمراه و شبهه افکن در قرآن شک کنند و بگویند این قرآن کلام خدا نیست و کلام محمد است.

وی افزود: دو نکته مهم در آیه ۴۸ وجود دارد مبنی بر اینکه رسول خدا ۴۰ سال در مکه مشغول کار بودند که شغل ایشان چوپانی و بازرگانی بود و حضرت به صداقت، شجاعت، امانت داری و تقید به ارزش‌های اخلاقی و موحد بودن مشهور بودند اما نوشتن و خواندن را به سبب حکمت و مصلحت الهی فرا نگرفته بودند.

استاد حوزه علمیه خاطر نشان کرد: نبی خدا در حقیقت درس ناخوانده بودند و این مسئله با بی‌سوادی فرق می‌کند و در حقیقت معلم نبی خدا، خداوند بود و رسول خدا علومی را آموخته بود که دیگران نیاموخته بودند.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی تاکید کرد: نبی خدا هیچ کلاس و مکتبی نرفته بودند اما در حقیقت حضرت شهر علم و علوم الهی را فرا گرفته بودند.

سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: قرآن کریم در تمام دنیا همین یک نسخه واحد است و مطالبی در این قرآن کریم وجود دارد که اصلا امکان اینکه از طرف نبی خدا باشد وجود ندارد؛ قرآن کریم دارای مطالب و علومی است که در زمان بعثت رسول خدا احدی از انسان‌ها از این علوم مثل جنین شناسی، وضعیت ستارگان و چرخش زمین به دور خورشید و غیره خبر نداشت.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی اظهار داشت: در سال‌های اخیر با علم جنین شناسی و سونوگرافی مراحل تشکیل نوزاد مطرح شناسایی است در حالی که ۱۴ قرن پیش خداوند در قرآن متذکر شده است و نمی توان اصلا قبول کرد که مباحث قرآن سخنان نبی خدا باشد چرا که سطح علوم آن زمان بسیار پایین بود.

رفیعی در ادامه گفت: نکته دوم این است که قرآن کریم کلام چه کسی است؟ سه قول وجود دارد که قول اول که اجماع تمام مسلمین است این است که قرآن تماما کلام خداست و پیامبر واسطه نقل است. قول دوم این است که خدا مفاهیم را به نبی خدا منتقل کرده است و رسول خدا بر زبان جاری ساخته و قول سوم این است که قرآن سخن جبرئیل است اما قول صحیح قول نخست است.

وی اظهار داشت: طبق آیات صریح قرآن کریم خداوند فرموده است که این قرآن کلام ما است و حتی نبی خدا در موارد متعددی خطاب به مخاطبان و مراجعان فرموده است من قدرت تغییر در جملات و کلمات قرآن کریم را ندارم.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی خاطر نشان کرد: بیشتر مسلمانان در صدر اسلام حافظ قرآن بودند و امکان کتابت زیاد قرآن به سبب نبود کاغذ و امکانات وجود نداشت و بعد از رحلت نبی خدا فقط ۶ نسخه از قرآن کریم تهیه و تنظیم شده بود.

وی افزود: کسانی که به دنبال بهانه باشند هر زمان به قرآن کریم خدشه وارد می کنند و هر دفعه به گونه ای سعی می کنند قرآن را تحریف شده نشان دهند اما این قرآن هیچ تغییری در طول این سال‌ها نداشته است.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی در پایان گفت: حیف است انسان سواد داشته باشد اما در عمر خود یکبار ترجمه و مفاهیم قرآن را مطالعه نکند و طبق روایت قرآنی که در منزل باشد اما مطالعه نشود غریب است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • مرتضی IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
    0 0
    او خدایی است که همه آنچه را (از نعمتها) در زمین وجود دارد، برای شما آفرید؛ سپس به آسمان پرداخت؛ و آنها را به صورت هفت آسمان مرتب نمود؛ و او به هر چیز آگاه است.(آیه 29 سوره مبارکه بقره)؛ پیرامون زمین هفت لایه به نام‌های ترپوسفر، ترموسفر، استراتوسفر، ازن، مزوسفر، یونوسفر و اگزوزسفر وجود دارد، که هفت بار هم در قرآن به آن‌ها اشاره شده است. آیا سران مسیحی و یهودی پاسخی برای این اعجاز دارند؟ آیا پاسخ دانشمندان چینی و ژاپنی را در این خصوص پرسیده ایم؟
    • علی IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
      0 0
      در 8 آیه، به هفت طبقه بودن آسمان تذکر داده شده: نبأ-12؛نوح-15؛ملک-3؛طلاق-12؛فصلت-12؛مومنون-86؛اسراء-44؛بقره-29 و یک بار هم در سوره مبارکه مومنون آیه 17 به طرائق اشاره شده است «و به راستى [ما] بالاى سر شما هفت راه [آسمانى‌] آفريديم(شاید مقصود مسیر حرکت ابرها، هواپیماها، پرندگان و سایر موجودات در لایه های مختلف آسمان باشد) و از [كار] آفرينش غافل نبوده‌ايم.»