دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
سیده مهتا میر احمدی

حوزه/ دبیر برگزاری دومین همایش ملی سبک زندگی دینی به روایتگری زن مسلمان، گفت: در این همایش حدود ۵۰۰ پست در شبکه کوثرنت در محورهای مختلف عکس نوشته، متن، پادکست، کلیپ و سایر قالب ها و موضوع سبک زندگی دینی و روایتگری زن مسلمان منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد، سیده مهتا میراحمدی دبیر برگزاری دومین همایش ملی سبک زندگی دینی به روایتگری زن مسلمان، ساعتی قبل در اختتامیه این همایش که به میزبانی یزد و با حضور رتبه های برتر برگزار شد؛ با تبریک میلاد امام هادی علیه السلام اظهارداشت: بانوان طلبه از شهرهای اصفهان، یزد، قم، کرمان، البرز، آذربایجان شرقی و سایر استان ها آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند و در این همایش حدود ۵۰۰ پست در شبکه کوثر نت در محورهای مختلف عکس نوشته، متن، پادکست، کلیپ و سایر قالب های اعلام شده منتشر شد.

وی، تصریح کرد: از ۹ استان برگزیده داشتیم که در قسمت متن ۹ برگزیده و در قسمت کلیپ چهار رتبه برتر و در قسمت وبلاگ سه نفر برتر شناخته شدند.

دبیر برگزاری دومین همایش ملی سبک زندگی دینی به روایتگری زن مسلمان، گفت: اکثر کسانی که در این فراخوان و همایش برگزیده شدند پیش از این در دوره های مدرسه کوثر نت شرکت کرده بودند که بستری برای آموزش طلاب است.

میراحمدی، یکی از مزیت های مدرسه کوثر نت را علاوه بر هزینه کم، بهره مندی از بهترین اساتید برای ارتقای سطح علمی و حتی ایجاد شغل بیان کرد.

وی، اظهار کرد: با وجود گستردگی فضای مجازی شاهد هستیم که عده ای از بانوان به روایت زندگی خود می پردازند که بیشتر سبک زندگی غربی هست تا دینی، بنابراین تصمیم گرفتیم با روایت سبک زندگی زن مسلمان، این فرصت را برای پرداختن به سبک دینی ایجاد کنیم.

وی، تصریح کرد: ما هنوز نتوانستیم آن طور که باید روایت های سبک زندگی را در جامعه منتشر کنیم زیرا ما تجارب شخصی را روایت می کنیم و روی زندگی کسانی که دوست دارند الگو برداری کنند اثر می گذاریم.

دبیر این همایش ملی و رئیس اداره آموزش مرکز فناوری و اطلاعات حوزه های علمیه خواهران کشور، بیان کرد: ما در زمان برگزاری فراخوان سه کارگاه آموزشی هم با عنوان روایت نویسی برگزارکردیم که بانوان طلبه توانستند آموزش و مهارت هایی را کسب کنند.

میراحمدی، اذعان کرد: عده ای از بانوان حوزوی از همان ابتدای فراخوان با پیدا کردن مسیر خود در فضای مجازی به نوشتن و تولید محتوا و روایتگری پرداختند.

وی، ابراز کرد: همین که ما توانستیم به بانوان طلبه علاقه مند به تولید محتوا در فضای مجازی کمک کنیم یعنی کارمان را درست انجام داده ایم.

انتهای پیام/۳۱۳/۴۷

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منیرالسادات حسینی IR ۲۳:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۳
    0 0
    با سلام .خداوند عاقبت بخیرتان کند. التماس دعا