جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۹ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 17, 2024
صفایی بوشهری

حوزه/ نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: استان بوشهر در ۱۰ سال آینده دارای جغرافیای صنعتی مدرنی خواهد شد که اگر این جغرافیا را مدیریت نکنیم، جغرافیای صنعتی ما را مدیریت خواهد کرد؛ این قاعده بسیار مهم و یک آینده پژوهشی دقیق در عرصه مدیریت تولید در استان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان بوشهر امروز در دیدار مدیرعامل و کارکنان شهرک های صنعتی استان بوشهر با تسلیت ایام محرم اظهار داشت: استان بوشهر در ۱۰ سال آینده دارای جغرافیای صنعتی مدرنی خواهد شد که اگر این جغرافیا را مدیریت نکنیم، جغرافیای صنعتی ما را مدیریت خواهد کرد؛ این قاعده بسیار مهم و یک آینده پژوهشی دقیق در عرصه مدیریت تولید در استان است.

امام جمعه بوشهر افزود: حتی کشاورزی استان از حالت سنتی به مکانیزه پیش خواهد رفت و این نگاه مقدمه کار صنعتی صنایع تبدیلی کشاورزی خواهد شد. به همین جهت طراحی و برنامه ریزی مدیریت تولید زیرساخت و آماده سازی و تولید منابع انسانی و تهیه اعتبارات لازم، نظارت کارآمد و بازتولید پروژه های نوین یکی از امور راهبری منظومه پیشرفت استان خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با بیان اینکه اگر برای امور کلان که ثروت ایران است طراحی و برنامه ریزی، نظارت و مدیریت بازتولید نکنیم دیگران این کار را خواهند کرد گفت: این قاعده کرانه است، در کرانه پیشرفت به صورت بین المللی است و اگر غافل شویم نیروی های استان در گردنه های پیشرفت شغل های بسیار کوچک خواهند داشت.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: برای آینده استان به نقشه و سندهای راهبردی کلان و تدوین برنامه راهبردی مدیریت، ایجاد زیرساخت و جذب اعتبارات مطمئن و نظارت بر حسن اجرا و فوق روزرسانی برنامه نیاز است.

وی با بیان اینکه هنر مدیر شناسایی هوشمندانه ۴۰ سال آینده است بیان داشت: یکی از ضعف های ما در استان این است که درگیر جبران گذشته شدیم و به همین جهت ۶۰ سال از پیشرفت عقب هستیم. مدیریت فوق العاده و هوشمندانه این است که بین ۱۰ تا ۴۰ سال جلوتر از زمان باشیم و شناسایی شود آینده در عرصه تجارت و بازرگانی، بازتولید پروژه و بازار جهانی و سرمایه گذاری به چه صورت باید باشد.

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با بیان اینکه سه نوع صنعت بالادستی مثل پالایشگاه های بزرگ، و میان دستی مثل پتروشیمی ها و پایین دستی که محصولات پتروشیمی را به ارزش افزوده و کالا تبدیل می کنند وجود دارد گفت: در صنعت بالادستی و سنگین کارگران زیادی در آحدث آن کار می کنند اما در بهره برداری تعدادی زیادی خارج می شوند. در میان دستی اشتغال بیشتر است اما ثروت عمومی ندارد اما مهمترین بخش صنایع پایین دستی و کوچک است که هم سرمایه گذار می تواند بومی باشد و هم کارگران و تکنسین ها و مهندسان زیادی می تواند جذب شود.

امام جمعه بوشهر ادامه داد: با توجه به اینکه استان بوشهر غنی ترین استان در تولید خوراک است، بایستی روی صنایع پایین دستی فوق العاده تلاش کنیم و در این عرصه مهمترین رکن برای پیشرفت استان، تولید منابع انسانی مناسب و کار آمد است. بدین معنا بعد از اینکه آمایش سرزمینی ایجاد شد باید جوانان آن منطقه را برای مدیریت در آن صنعت آماده کنیم.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد زیرساخت گفت: هر پتروپالایش یک زیرساخت نیاز دارد و با توجه به اینکه استان به جهت اینکه از نظر ژئوتکنیک خاک دچار مشکلات زیربوم خاک است، لذا دارای زمین های محکمی نیستیم از این رو بایستی زمین به استحکام برسد.

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری داشتن سرمایه گذار مطمئن و بازاریابی خوب را از دیگر مسائل مهم عنوان کرد و ابراز داشت: برای سرمایه گذاری یا باید به شکل تعاونی های درون استان و یا از ظرفیت سرمایه گذاری مطمئن کار را پیش برد. در عرصه بازاریابی خوب نیز امروز مدیریت بیزینس ملی و بین المللی به یک دانش تبدیل شده است. این کار یک هنر است و اگر فروش نباشد همه زحمات از بین می رود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه روز به روز باید مدیریت نوین داشته باشیم و محتوای جدید تولید کنیم گفت: توسعه ما باید برمبنای آسیب شناسی باشد، به طوریکه آسیب های زیست بومی و زیست محیطی و زیست مردمی نداشته باشیم و کار به ثروت ملی کمک کند.

وی افزود: این توسعه در تولید ثروت ملی و تولید ناخالص ملی در یک افق فوق روز بین المللی ۵۰ ساله باید ایجاد شود و در این راه نباید ساده اندیشی و کوتاه نگر کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با تأکید بر اقتصاد دریاپایه اظهار داشت: استان بوشهر ۷۰۷ کیلومتر مرز کرانه و ۹۳۶ کیلومتر مرز دریایی دارد اما استفاده ای از این ظرفیت بزرگ نشده است، درحالی که ۵۰ درصد تولید ناخالص ملی کشور ویتنام اقتصاد دریا پایه است اما در استان بوشهر زیر ۲ درصد است. عدم استفاده از این ظرفیت بزرگ باعث شده که جوانان زیادی بیکار داشته باشیم.

وی بیان کرد: از ظرفیت استان و ثروت بالقوه آن خیلی فاصله داریم و اگر می توانستیم از این پتانسیل استفاده کنیم یک فقیر و بیکار در استان نداشتیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha