جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 1199250
۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
دانشگاه شهرکرد

حوزه/ مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد، کمبود منابع مالی ، فضای محدود، تعامل محدود مرکز رشد دانشگاه شهرکرد با صنایع بزرگ و عدم حضور اعضای هیات علمی دانشگاه در مرکز رشد را بخشی از چالش‌ها و مشکلات پیش روی مرکز رشد دانشگاه شهرکرد عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد، یاسر پیرعلی رییس دانشگاه شهرکرد در بازید از مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه، مهمترین رویکرد مرکز رشد دانشگاه شهرکرد را گسترش همکاری‌های صنعتی و ایجاد پیوندهای قوی‌تر با صنایع محلی و ملی برای انتقال فناوری و تشویق واحدهای فناور به سمت فناوری‌های نوظهور از جمله هوش مصنوعی، زیست فناوری و انرژی‌های نوین عنوان کرد.

رییس دانشگاه شهرکرد، توسعه آموزش، مشاوره و ارائه برنامه‌های آموزشی و مشاوره‌ای تخصصی‌تر برای ارتقای دانش فنی و مدیریتی واحدهای فناور، افزایش جذب سرمایه‌گذاری وایجاد بستری برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و دولتی به منظور توسعه کسب‌ وکارهای نوپا را از دیگر رویکردهای مرکز رشد دانشگاه شهرکرد بیان کرد.

در ابتدای این برنامه افسانه قانی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه نیز با ارائه گزارشی از اقدامات این مجموعه گفت: از زمان تأسیس این مرکز تاکنون ۱۴۳ ایده فناورانه به مرکز رشد دانشگاه شهرکرد ارائه شده است که از این تعداد، ۱۳۲ ایده با موفقیت پذیرفته و وارد مراحل اجرایی شده‌اند و تاکنون ۹۳ ایده با موفقیت به سرانجام رسیده است.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد، کمبود منابع مالی ، فضای محدود، تعامل محدود مرکز رشد دانشگاه شهرکرد با صنایع بزرگ، عدم حضور اعضای هیات علمی دانشگاه در مرکز رشد، مشکل تردد و ثبت اثر انگشت، مسئله تسهیلات واحدها، عدم نصب دوربین‌های نظارتی و حراست، فاصله مرکز رشد واحدهای فناور تا دانشگاه شهرکرد و مبلغ پایین تنخواه مرکز رشد را از مهمترین مشکلات و چالش‌‎های این مرکز دانست.

به گزارش حوزه، مرکزرشد واحدهای فناور دانشگاه با هدف ایجاد بستری مناسب برای رشد و توسعه ایده‌های فناورانه و حمایت از استارتاپ‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۳۸۶ تأسیس شد و اکنون ۲۲ واحد فناور در این مرکز مستقر و مشغول به فعالیت هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha