سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
مراسم گرامی‌داشت سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س) در هرسین برگزار شد

حوزه/ معاون تبلیغ شهرستان هرسین گفت: حضرت خدیجه کبری (س)، در تمامی لحظات سخت، یار و یاور پیامبر (ص) بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، به مناسبت ماه مبارک رمضان و ایام وفات حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)، صبح امروز مراسم معنوی محفل اُنس با قرآن و عزاداری در شهرستان هرسین برگزار شد.

این مراسم به همت معاونت تبلیغ شهرستان هرسین و با حضور عموم مردم، به ویژه مبلغین طرح امین، در کانون بعثت این شهرستان برگزار گردید.

در این مراسم، حجت‌الاسلام علی عزیزی، معاون تبلیغ شهرستان هرسین، به بیان فضائل و نقش بی‌بدیل حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) در تاریخ اسلام پرداخت.

وی با اشاره به جایگاه والای این بانوی بزرگوار، اظهار داشت: حضرت خدیجه (سلام الله علیها) نخستین زنی بودند که به ندای اسلام لبیک گفتند و با ایمان و ایثار خود، پایه‌های اسلام را استوار کردند.

معاون تبلیغ شهرستان هرسین، افزود: ام المومنین حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)، با ثروت خود در راه اسلام و پیامبر (ص) از هیچ تلاشی دریغ نکرد، حتی در شرایطی که پیامبر (ص) هنوز به رسالت مبعوث نشده بودند.

معاون تبلیغ شهرستان هرسین در ادامه به روایتی از عایشه اشاره کرد و افزود: عایشه نقل می‌کند که روزی به پیامبر (ص) گفتم: خدیجه پیرزنی بیش نبود و خداوند بهتر از او را به تو عطا کرده است، پیامبر (ص) با شنیدن این سخن به شدت ناراحت شدند و فرمودند: به خدا سوگند، کسی بهتر از خدیجه برای من نبود. او زمانی به من ایمان آورد که همه مردم در کفر و بت‌پرستی به سر می‌بردند.

وی همچنین به نقش حضرت خدیجه (سلام الله علیها) در همراهی و حمایت از پیامبر (ص) در سخت‌ترین شرایط اشاره کرد و گفت: ایشان در تمامی لحظات سخت، یار و یاور پیامبر (ص) بودند و خداوند نیز بارها به او سلام فرستاد.
در این مراسم معنوی، ابتدا تلاوت قرآن کریم توسط قاریان انجام شد و سپس سخنرانی حجت‌الاسلام عزیزی در خصوص فضائل حضرت خدیجه (سلام الله علیها) ایراد گردید.
در پایان برنامه، مداحان اهل بیت (ع) به روضه‌خوانی و سینه‌زنی پرداختند و مراسم با عزاداری و ذکر مصائب خاندان پیامبر (ص) به پایان رسید.

این مراسم با استقبال گسترده مردم شهرستان هرسین همراه بود و شرکت‌کنندگان با حضور در این محفل معنوی، بر ارادت خود به ساحت مقدس حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) تأکید کردند.

مراسم گرامیداشت سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س) در هرسین برگزار شد

مراسم گرامیداشت سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س) در هرسین برگزار شد

مراسم گرامیداشت سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س) در هرسین برگزار شد

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha