پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
حضور در راهپیمایی روز قدس، حمایت از مقاومت در برابر ظلم جهانی است

حوزه / مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) با صدور پیامی از طلاب و اساتید برای حضور در راهپیمایی باشکوه و دشمن‌شکن روز قدس دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) با صدور پیامی از طلاب و اساتید برای حضور در راهپیمائی باشکوه و دشمن شکن روز قدس دعوت کرد.

متن این پیام بدین شرح است:

«إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ» (محمد: ۷)

روز جهانی قدس امسال، اهمیتی دوچندان یافته است. در حالی که رژیم غاصب صهیونیستی با وحشیانه‌ترین جنایات خود، زنان و کودکان بی‌گناه فلسطینی را به خاک و خون می‌کشد و هزاران خانه را بر سر ساکنانش ویران می‌کند، ملت‌های آزاده جهان بیش از هر زمان دیگری وظیفه دارند که در کنار مظلومان بایستند.

مقاومت اسلامی در فلسطین و محور مقاومت در منطقه با رشادت‌های کم‌نظیر خود، معادلات دشمنان اسلام را بر هم زده‌اند و صهیونیست‌ها را به ذلت و استیصال کشانده‌اند، امروز، حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، نه فقط یک حرکت نمادین، بلکه اعلام حمایت عملی از جریان مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم جهانی است.

از اساتید، طلاب و عموم مردم انقلابی دعوت می‌کنم تا با حضور پرشکوه در راهپیمایی روز جهانی قدس، نشان دهند که امت اسلامی هرگز فلسطین را تنها نخواهد گذاشت و آرمان آزادی قدس شریف را تا تحقق نهایی فراموش نخواهد کرد.

حجت الاسلام حمید ایزدی، مدیر مدرسه مبارکه امام صادق (ع) مشهد مقدس

انتهای پیام ۳۱۳/۴۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha