شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۱
ظرفیت‌های انسانی و الهی برای رسیدن به تعالی و کمال

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین شیرازی با اشاره به ظرفیت‌های انسانی و الهی برای رسیدن به تعالی و کمال افزود: تمام توانایی‌های وجودی انسان برای رشد و کمال او نهاده شده است و بهره‌گیری از این توانایی‌ها ما را به خدا، دین و قرآن نزدیک‌تر خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین علی شیرازی، در جلسه اخوت فرماندهان و مدیران حوزه ستادی با تأکید بر اهمیت ذکر الهی و تلاوت قرآن در زندگی، بیان کرد: سال ۱۴۰۴، پس از ایام ماه مبارک رمضان که هم بهار قلوب است و هم آغازین روزهای فصل بهار، امیدواریم دل‌های ما همواره بهاری و با یاد خداوند متعال سرشار از آرامش باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های انسانی و الهی برای رسیدن به تعالی و کمال افزود: تمام توانایی‌های وجودی انسان برای رشد و کمال او نهاده شده است و بهره‌گیری از این توانایی‌ها ما را به خدا، دین و قرآن نزدیک‌تر خواهد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی در ادامه تأکید کرد: انسان در مسیر تعالی باید تسلیم اراده خدا باشد و از هوای نفس پیروی نکند. این راه همان مسیری است که پیامبران الهی از ابتدای خلقت تا پیامبر اکرم (ص) پیمودند و تنها راه عبودیت واقعی است.

وی همچنین به انضباط کاری کارکنان فراجا اشاره کرد و گفت: تمام کارکنان فراجا باید همچون نظامیان، قوانین و چارچوب‌های تعریف‌شده را رعایت کنند. هرچند که برای جوانانی که تازه از دانشگاه یا محیط‌های آموزشی وارد سازمان می‌شوند، رعایت این چارچوب‌ها ابتدا دشوار است، اما با گذشت زمان این نظم به یک عادت تبدیل می‌شود و افراد بدون آن قادر به انجام هیچ اقدامی نیستند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با تأکید بر اهمیت تمرین و ممارست در موفقیت، تصریح کرد: انسان با تلاش و پایبندی به اصول الهی می‌تواند در بسیاری از مسائل موفق شود و این موفقیت تنها با کنترل هوای نفس محقق خواهد شد. افراد باید تمام اعضا و جوارح خود را در خدمت رضای خدا قرار دهند و هر اقدامی را به نیت او انجام دهند.

در پایان، حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی با توسل به صاحب‌الزمان (عج) اظهار داشت: در این روزهای آغازین، از حضرت صاحب‌الزمان طلب کمک و عنایت می‌کنیم و نیازمند لطف بی‌کران ایشان هستیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha