سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۳
امنیت شغلی و بیمه دغدغه اصلی کارگران است

حوزه/ امام جمعه گناوه گفت: امنیت شغلی و بیمه از دغدغه‌های اصلی کارگران است، بدون امنیت شغلی، کارگر نمی‌تواند با آرامش خاطر در عرصه تولید و اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالهادی رکنی حسینی امام جمعه گناوه شامگاه دوشنبه در جمع در جمع جامعه کارگری و کارفرمایی شهرستان گناوه اظهار داشت: کارگران ستون فقرات اقتصادی کشور، پایه و اساس تولید و رزمندگان عرصه جهاد اقتصادی هستند.

وی با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام سرمایه گذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری بیان کرد: ما باید در راستای حمایت از تولید و کارگران، اقداماتی جدی انجام دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین رکنی حسینی با تاکید بر اینکه امروز دشمن تمام تلاش خود را برای آسیب رساندن به این قشر عظیم و تأثیرگذار در اقتصاد کشور به کار بسته است، ابراز کرد: وطیفه اصلی مسئولان حمایت از قشر کارگر است.

امام جمعه گناوه تاکید کرد: امنیت شغلی و بیمه از دغدغه‌های اصلی کارگران است، بدون امنیت شغلی، کارگر نمی‌تواند با آرامش خاطر در عرصه تولید و اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

وی گفت: این شهرستان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالایی در زمینه تولید و سرمایه‌گذاری است که باید از آنها بهره‌برداری کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رکنی حسینی بیان کرد: بسیاری از سرمایه‌ها در بانک‌ها راکد مانده است که باید کمک کرد تا این سرمایه‌ها به چرخه تولید وارد و به اقتصاد کمک شود.

امام جمعه گناوه همچنین به بحث اشتغال‌زایی و رفع بیکاری جوانان بومی شهرستان اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغه‌های مهم جوانان بیکاری است ما باید زمینه اشتغال برای جوانان را فراهم کنیم.

وی افزود: استان بوشهر و شهرستان گناوه پتانسیل‌های بسیاری برای توسعه اقتصادی دارند، باید از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری کرده و فرصت‌های شغلی بیشتری برای جوانان فراهم کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین رکنی حسینی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی موجود در استان بوشهر، به ویژه در مناطق ویژه اقتصادی و پروژه‌های نفتی، افزود: در پروژه‌های باید اولویت با نیروهای بومی باشد تا جوانان ما بتوانند از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha