چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶
تأکید فرمانده سپاه خرم آباد بر حضور نخبگان در جلسات شورای فرهنگ عمومی

حوزه/ فرمانده سپاه خرم آباد بر حضور نخبگان در جلسات شورای فرهنگ عمومی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، سرهنگ پاسدار منصور کریمی، فرمانده سپاه خرم آباد، امروز در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: رسانه ها باید با ارزش های انقلابی و دینی پیوند داشته باشند تا بتوانند امیدآفرینی در سطح جامعه داشته و با تحریف ها مقابله کنند.

وی با اشاره به رشد قارچ گونه کانال هایی که بدون کسب مجوز از اداره ارشاد اسلامی در حال فعالیت هستند، عنوان کرد: هرچند گام های موثری درخصوص شناسایی و شناسنامه دار کردن آن ها صورت گرفته اما وضعیت نابسامان این حوزه باید پیگیری و کیفی سازی فعالیت ها مدنظر باشد.

وی افزود: فرهنگ کار و تولید دغدغه بسیج سازندگی است اما هنوز در استان به خوبی جا نیفتاده و پشت آن طرحی وجود ندارد و روی زمین مانده است و باید در سطح جامعه پررنگ تر شود.

سرهنگ کریمی عنوان کرد: موضوع حجاب و عفاف یکی از موضوعاتی است که همه کشور درگیر آن شده و برخی موضوعات در ایام گردشگری به استان تحمیل شد که در فرهنگ قبیله ای و عشیره ای این استان جای ندارد و برای این موضوعات باید برنامه ریزی های ویژه در خصوص زیست عفیفانه داشت.

وی بیان کرد: موضوع حضور نخبگان در جلسات شورای فرهنگ عمومی برای بیان مباحث ویژه ضروری است همچنین موضوعات مبتلا به استان و شهرستان ها و آسیب های اجتماعی باید در جلسات شورای فرهنگ عمومی به دور از مشکلات کلیشه ای مطرح شود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha