شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۹
شهید رئیسی، مجتهدی مردمی و عدالت‌محور بود

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با بیان ویژگی‌های علمی، اخلاقی و مدیریتی شهید رئیسی، از مردمی بودن، عدالت‌محوری و فقاهت کم‌نظیر ایشان به عنوان شاخصه‌های ممتاز رئیس‌جمهور شهید یاد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در مراسم سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی که ظهر امروز در مسجد حضرت فاطمه معصومه(س) مدرسه علمیه معصومیه قم برگزار شد، به ایراد سخنرانی پرداخت.

آقاتهرانی در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های برجسته شهید آیت‌الله رئیسی، اظهار داشت: یکی از امتیازات مهم شهید رئیسی، علم و سواد دینی ایشان بود. ایشان فردی باسواد و فقیهی مجتهد بودند که این ویژگی، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های دقیق و عادلانه ایشان داشت.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «عدالت» از مهم‌ترین خصائص اخلاقی شهید رئیسی بود، افزود: عدالت ایشان زبانزد خاص و عام بود؛ فردی که در هر جایگاه و مسئولیتی که قرار می‌گرفت، عدالت را محور تصمیمات خود قرار می‌داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقاتهرانی «مردمی بودن» را از دیگر ویژگی‌های شهید رئیسی دانست و تصریح کرد: به نظر بنده، مردمی بودن ایشان ریشه در طلبگی ایشان داشت، چرا که یکی از مهم‌ترین توقعات از یک طلبه، ارتباط صمیمی با مردم و درک مشکلات آنان است. شهید رئیسی از جوانی با مردم زندگی می‌کرد و همواره در کنار آن‌ها بود.

وی با اشاره به یکی از جلسات خود با آیت‌الله رئیسی، عنوان کرد: در یکی از جلسات، به ایشان عرض کردم که یکی از الطاف الهی به شما، تحصیل در حوزه علمیه است. شما مجتهد هستید و این اجتهاد باید در بزنگاه‌های تصمیم‌گیری به کار آید؛ ایشان نیز در یکی از اختلافات جدی در مجلس، که امکان داشت ساعت‌ها ادامه یابد، با درایت و فهم فقهی، مسئله را حل کردند.

آقا تهرانی در ادامه با اشاره به درجه اجتهاد شهید رئیسی، گفت: مجتهد بودن شهید رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری، اتفاقی کم‌سابقه و بسیار ارزشمند بود. متأسفانه در برخی از مسئولیت‌ها افرادی حضور دارند که آشنایی دقیقی با اسلام ندارند و این مسئله گاه موجب مشکلاتی می‌شود.

استاد حوزه علمیه در پایان سخنان خود به اهمیت ولایت فقیه اشاره کرد و بیان داشت: ما یک نکته اساسی داریم و آن اینکه "ولایت فقیه بر ما ولایت دارد اما برخی‌ها انگار ولایتی بر فقیه دارند؛ این دو تعبیر، کاملاً متفاوت است. اداره نظام و تشخیص مصلحت، صرفاً در اختیارات ولی فقیه است، نه افراد عادی و نه مسئولان دیگر.

انتهای خبر /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha