به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیتالله رئیسی و همراهان ایشان امروز با حضور حجتالاسلام دیباجی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی در موسسه آموزش عالی ریحانه النبی (س) اراک برگزار شد.
حجتالاسلام دیباجی در این مراسم، با اشاره به ویژگیهای برجسته شهید آیتالله رئیسی، از استحکام شخصیتی، تواضع، مدیریت دانشبنیان، خستگیناپذیری و مردمداری اصیل وی به عنوان صفات ممتاز یاد کرد.
وی با تأکید بر حکمرانی اسلامی و مردمداری به عنوان دیگر خصوصیات شهید رئیسی، تصریح کرد: شهید رئیسی نشان داد که چگونه میتوان در عین پایبندی به ولایت فقیه، با برنامهریزی دقیق و کار جهادی، کشور را مدیریت کرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی با تجلیل از حضور پرشور مردم بوشهر در مراسم شهدای خدمت، ابراز امیدواری کرد: به برکت خون این شهیدان، جامعه ما روزبهروز به آرمانهای انقلاب نزدیکتر شود و همه ما عاقبت به خیر شویم.
حجت الاسلام دیباجی، شهید رئیسی را اسوه مقاومت، مردمداری و ولایتمداری دانست و بیان کرد: نام نیک شهید رئیسی در تاریخ ماندگار شد و لازم است درسهای مدیریتی شهید رئیسی برای مسئولان؛ از تواضع تا برنامهریزی جهادی مورد توجه قرار بگیرد.
وی در ادامه افزود: شخصیت و زندگی شهید رئیسی آمیخته با اخلاص و سادگی بود که با همین ویژگی تلاش کرد تا خدمت صادقانه را در دستور کار قرار دهد و با روحیه جهادی و تلاشی خستگیناپذیر، خدمات مختلفی را به مردم، بهخصوص به محرومان ارائه داد.
وی با تجلیل از حضور پرشور مردم بوشهر در مراسم شهدای خدمت، ابراز امیدواری کرد که به برکت خون این شهیدان، جامعه ما روزبهروز به آرمانهای انقلاب نزدیکتر شود و همه ما عاقبت به خیر شویم.
حجت الاسلام دیباجی با اشاره به شیوه مدیریتی شهید رئیسی، بیان کرد: شهید رئیسی اعتقاد داشت که خدمت را در میدان باید نشان داد و استان به استان و شهر به شهر سفر کرد تا از نزدیک مشکلات را ببیند و برای حل مشکلات اقدام نماید و چنین شیوه مدیریتی الگویی ناب برای همه مسئولان است.
وی در پایان، شهید خدمت را پرچمدار عدالت، اخلاق و مردمداری دانست و اظهار داشت: بهراستی پاداش چنین خدمترسانی و تواضع، چیزی جز شهادت نبود که در مسیر خدمت به شهادت رسید.










نظر شما