یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۰
مهم ترین وظیفه اصلی مسلمانان احیاء غدیر است/ "اتحاد" مهم ترین پیام عید بزرگ غدیر

حوزه/ مدیر حوزه علمیه شهرستان نایین گفت: اتحاد یکی از مهمترین پیام‌های غدیر است و این اتحاد در مسیر ولایت امیرالمومنین علیه السلام شکل می‌گیرد.

حجت‌الاسلام امیر شفیعی مدیر حوزه علمیه حضرت آیت‌الله نایینی‌(ره) شهرستان نایین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در نایین، اظهار کرد: در حقیقت عصاره و خلاصه همه زحمات انبیاء عید غدیر است، آنچه که همه این مناسبت‌های نورانی را تحت‌الشعاع خودش قرار داده و به تعبیر احادیث نورانی اهل بیت علیهم‌السلام، عید غدیر از بزرگترین اعیاد مسلمانان است.

وی افزود: پیامبر عظیم‌الشأن اسلام با مشخص کردن مسیر ولایت امیرالمومنین علی(ع) در روز عید غدیر که همان راه انبیاء خدا است معین کردند که این مسیر باید ادامه پیدا کند و از مهم ترین وظایف اصلی مسلمانان احیاء غدیر است.

حجت الاسلام شفیعی با اشاره به مشکلات جامعه اسلامی تصریح کرد: از زمانی که مسلمانان، غدیر و تداوم راه انبیاء و پیامبر اعظم را فراموش کردند شاهد حوادثی نظیر حادثه عاشورا و مصیبت‌های دیگر بوده‌ایم لذا بشریت باید به همان نقطه‌ای که منحرف شده برگردد و مسیر صحیح را از راه اهل بیت(ع) پیش بگیرد.

مدیر حوزه علمیه شهرستان نایین با تاکید بر آیه "الیوم اکملت لکم دینکم اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام"گفت: روز غدیر اتمام دین به ولایت امیرالمومنین علی(ع) و اهل بیت(ع) است که این مسیر قابل تغییر نیست و عمده مشکلات بشریت هم به خاطر جدا شدن از کسانی است که خدای متعال مشخص کرده است.

وی افزود: از یک طرف علوم تدبیر و سیاست کلی جامعه نزد اهل بیت(ع) است، از طرفی یک سری اعمال و گناهان انسان‌ که باعث بدبختی است بر بشر سرازیر می‌شود لذا قرآن در آیه ۹۶ سوره اعراف می‌فرماید اگر اهل شهرها ایمان می‌آوردند و پرهیزکاری می‌کردند یقیناً برکاتی از آسمان و زمین بر آنان می‌گشودیم.

حجت‌الاسلام شفیعی بیان داشت: جدایی مردم از اهل بیت(ع) باعث تفرقه و عدم اتحاد در بین مسلمانان شده است و اگر ما مسلمانان بتوانیم با هم اتحاد داشته باشیم قطعا در مقابل بیگانگان میتوانیم پیروز باشیم.

مدیر حوزه علمیه شهرستان نایین تأکید کرد: اتحاد یکی از مهمترین پیام‌های غدیر است و این اتحاد در یک نقطه شکل می‌گیرد و آن در مسیر ولایت امیرالمومنین علیه السلام است.

حجت‌الاسلام شفیعی عنوان کرد: همانطور که پیامبر اسلام فرمودند کسی که شاهد و حاضر است باید به کسی که غایب است و پدر به فرزند پیام غدیر را برساند، یعنی همه پای کار بیایند و غدیر جهانی شود تا با آن مسیر اصلی خودش بتواند بشر را هدایت کند و از این گرفتاری‌ها و بدبختی‌ها نجات دهد.

وی با مهم دانستن نقش مردم در ترویج عید بزرگ غدیر تصریح کرد: در دو بحث جداگانه مشروعیت و مقبولیت وقتی مردم صحنه را خالی کنند شخصیتی مثل امیرالمومنین(ع) هم ۲۵ سال خانه‌نشین می‌شود و پذیرفتن خلافت بعد از آن هم به خاطر حضور مردم بود.

حجت‌الاسلام شفیعی با یادآوری اینکه پیروزی نظام جمهوری اسلامی هم با حضور مردم در صحنه بود گفت: در بحث انتظار امام عصر(عج) و ظهور هم حضور مردم مهم است تا خدای متعال زمینه را فراهم کند که صاحب اصلی غدیر امام عصر(عج) است.

مدیر حوزه علمیه شهرستان نایین تاکید کرد: وظیفه تک تک ما است که بتوانیم نقش خودمان را در جهت احیای غدیر ایفا کنیم و قدمی هر چند کوچک برداریم از نصب پرچم گرفته تا اطعام و سخنرانی تا خدای متعال فرج صاحب غدیر را برساند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha