به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجتالاسلام والمسلمین مهدی اسماعیلی مدیر حوزه علمیه کاشان روز دوشنبه در آئین آغاز دوره ارتقایی درس خارج رسمی کاشان با تبریک دهه ولایت و امامت و غید غدیر، اظهار داشت: نباید منتظر فرصتها بود بلکه باید به دنبال فرصتها بود و از آنها بهره برد.
وی افزود: خداوند متعال برای گسترش دین اسلام در جهان، به دو اصل برنامه و نیروی انسانی به عنوان مجری توجه داشته و قرآن کریم را به عنوان کتاب و متن برنامه زندگی نازل و برای اجرایی کردن آن هم نیروی انسانی امین یعنی پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد(ص) را فرستاد و پس از ایشان نیز نیروی انسانی جایگزین تدبیر کردند، یعنی با معرفی امیرالمومنین علی(علیه السلام) در روز غید غدیر دینش را کامل کرد.
مدیر حوزه علمیه کاشان، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در ساختار حوزه علمیه بسیار ضروری و موثر است، تصریح کرد: دوره ارتقایی درس خارج رسمی با همین هدف یعنی تربیت نیروی انسانی در منطقه کاشان برگزار میشود.
حجتالاسلام والمسلمین اسماعیلی، مهمترین مساله در کارهای فرایندی و طولانی مدت را استمرار آن دانست و گفت: درس خارج در صورتی که به طور کامل و حداقل یک دوره چهار ساله انجام شود، مفید و موثر است.
وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به یکصدمین سال بازتاسیس حوزه علمیه قم، یادآور شد: یکی از مواردی که معظمله تذکر دادند، طولانی بودن دوره تحصیلات حوزوی بود که این مهم برای ایشان دغدغه است و مکرر فرمودند چرا دوره تحصیل طولانی است؟ که برگزاری دوره ارتقایی درس خارج رسمی در کاشان یکی از راهکارهای جلوگیری از طولانی بودن دوران تحصیل است.
انتهای پیام. /










نظر شما