به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان در آیین تشییع پیکر مطهر شش تن از شهدای جنگ رژیم صهیونی علیه ایران اسلامی در اهواز، با اشاره به آیه قرآنی «وَقَتِلُوهُم حَتَّی لَا تَکُونَ فِتنَة وَیَکُونَ ٱلدِّینُ لِلَّهِ فَإِنِ ٱنتَهَواْ فَلَا عُدوَنَ إِلَّا عَلَی ٱلظَّلِمِینَ» و تبریک و تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته ای و جمعی از مردم، گفت: آمریکا مدت ها شعار مذاکره می داد و برای بار دیگر زیر میز مذاکره زد.
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان ادامه داد: انسان های سطحی نگر و ساده، بار دیگر با رسانه های خود هرگز افکار عمومی را به سمت و سوی مذاکره سوق ندهند.
وی بیان کرد: برای همیشه تا زمانی که رهبرمعظم انقلاب دستور بدهند، به رژیم صهیونی پاسخ قاطع خواهیم داد. پروژه ای که آمریکا برای ایران اسلامی در خواب دیده بود، بنا داشت که توسط رژیم صهیونی محقق کند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد عنوان کرد: سگ زنجیر به دست آمریکا در منطقه گمان می کند که جنایت هایی که در غزه، لبنان و سوریه انجام داده را می تواند علیه ایران اسلامی انجام دد. زن و مرد ایران اسلامی آمادگی مقابله با جنایت این رژیم منحوس را دارند.
امام جمعه اهواز تصریح کرد: آمریکا چند شب پیش چند ترقه را در کرد و بنا دارد که صلح را به ایران اسلامی تحمیل کند، گمان می کند که ایران اسلامی مستعمره ای از کشورهای تحت استعمار او است اما باید بداند که ما فرزند حیدر کرار هستیم.
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با اشاره به اینکه تا آخرین قطره خون و تا زمانی که دست آمریکای جنایتکار را از منطقه کوتاه کنیم، ایستادگی خواهیم کرد، افزود: ترامپ مفلوک فرمان شلیک به تأسیسات هسته ای ایران را داد اما در واقع دستور شلیک به صلح، امنیت جهانی و حیات خودش را داده است.
وی با اشاره به اینکه ملت ایران اسلامی در فرصت کنونی رسما پرچم مقابله با سیطره آمریکا در منطقه را بر دوش کشیدهاند و در صف بندی حق و باطل قرار دارند، افزود: موشک های دشمن حتی اگر سنگرشکن و بلکه کوه شکن باشند، صف شکن ملت ایران اسلامی نخواهند بود.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد عنوان کرد: ملت ایران درسی به شما خواهند داد که تا سالیان متمادی در ذهن های کُند شما باقی بماند. جوانان قهرمان ایران اسلامی در اتاق های جنگ نیروهای مسلح مشغول طراحی و عملیاتی کردن نوع پاسخ قطعی به تجاوز آمریکا هستند.
امام جمعه اهواز گفت: تمام شریان های حیاتی، اقتصادی و نظامی آمریکا را در منطقه به آتش می کشیم اما در رأس همه آنها اسرائیل غاصب را از صفحه روزگار به حول و قوه الهی محو خواهیم کرد.
انتهای پیام/










نظر شما