جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸
عهد شیرخوارگان حسینی با امام زمان(عج)

حوزه/ آیین شیرخوارگان حسینی امروز اول محرم همزمان با سراسر کشور در قم نیز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیین شیرخوارگان حسینی، امروز اول محرم همزمان با سراسر کشور در قم برگزار شد.

مادران قمی همانند سال های گذشته در اولین جمعه ماه محرم در این مراسم معنوی گرد هم آمدند و شیرخوارگان خود را نذر قیام حضرت صاحب الزمان (عج) کردند و هم قسم شدند سربازانی برای منجی بشریت تربیت کنند.

این آیین که برای همدردی با حضرت رباب (س) برگزار می شود و یادآور مظلومیت کودکان کربلا است؛ امسال رنگ و بویی دیگر داشت؛ زیرا مادران ایران داغدار کودکانی بودند که به دست حرمله زمان به شهادت رسیده بودند که کوچک‌ترین آنها دو ماهه بود.

مراسم امسال، بیش از سال‌های گذشته، نمادی از این حقیقت بود که حرمله‌های زمانه برای رسیدن به اهداف شیطانی و ظلم خود، از هیچ جنایت و بی‌رحمی کوتاهی نمی‌کنند.

عهد شیرخوارگان حسینی با امام زمان(عج)

مادران حاضر در این مراسم، امروز نمایندگان تمامی مادرانی بودند که فرزندانشان را در حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی از دست داده‌اند. آنها در این مراسم، همدردی عمیق خود را با مادران داغدار ایرانی که فرزندانشان در این حملات به شهادت رسیده‌اند، ابراز کردند و اشک‌های خود را نذر صبر، استقامت و مقاومت کردند تا راه عدالت و حق همچنان پرنور بماند. آنان عهد بستند فرزندانی را تربیت کنند که در هم شکننده هیمنه پوشالی مستکبران و ظالمان و زمینه ساز ظهور منجی بشریت باشند.

عهد شیرخوارگان حسینی با امام زمان(عج)

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha