به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، اعضای شبکه نظارت بر انتخابات خوزستان به مناسبت سالروز تأسیس نهاد شورای نگهبان با حجت الاسلام والمسلمین موسویفرد نماینده ولی فقیه در خوزستان دیدار کردند.
هدف از این دیدار تجدید بیعت اعضای شبکه نظارت بر انتخابات و کارکنان دفتر نظارت استان با آرمانهای امام راحل و شهدا بود و در این دیدار آقای معماری رئیس دفتر بازرسی و نظارت بر انتخابات خوزستان به ارائه گزارشی از فعالیت ها پرداخت.
در حاشیه این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد در جمع خبرنگاران با اشاره به سالگرد تأسیس شورای نگهبان، گفت: یکی از تدابیر امام عظیم الشأن و از برکات نظام مقدس اسلامی، تأسیس شورای نگهبان است.
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان بیان کرد: این دستگاه پر برکت نقش اساسی در انتخابات های مختلف داشته و دارد و اینکه همچنان دشمنان هجمه هایی را علیه آن ایجاد می کنند ناشی از کارآمدی و موفقیت آن است.
انتهای پیام/










نظر شما