جمعه ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
هفته دولت فرصتی برای ارزیابی عملکرد مسئولان است

حوزه/ امام جمعه کنگان گفت: هفته دولت فرصتی برای ارزیابی عملکرد مسئولان، تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام محمود محمودی در اجتماع نمازگزاران این شهر با اشاره به حادثه دلخراش آتش سوزی در کنگان در روزهای گذشته که منجر به عروج ملکوتی یکی از آتش نشانان شجاع و ایثارگر شهرداری شده بود ، گفت: کار آتش نشانان و مجاهدت آنان شایسته تقدیر و این ایثارگری ها باید در تاریخ ثبت شود.

وی افزود: شهید خدمت مجید سفالی با جانفشانی خود برای خانواده و شهر کنگان افتخار آفرید.

خطیب جمعه کنگان با قدردانی از صبر خانواده و تشکر از قدرشناسی مردم خطاب به مسئولان بنیاد شهید بیان داشت: متولیان امر در بنیاد شهید با پیگیری جدی و عاجل اقدامات لازم را در خصوص شهادت این آتش نشان ایثارگر و فدکار و قهرمان انجام دهند.

حجت الاسلام محمودی با اشاره به وجود ساختمان های چند طبقه در کنگان و توسعه شهری گفت: شرکت های مستقر در منطقه و دستگاههای اجرایی تجهیزات مورد نیاز برای آتش نشانی را فراهم تا هم به مردم ارائه خدمت شود و هم دیگر شاهد حوادث تلخ نباشیم.

وی در بخش دیگری از خطبه ها با تسلیت رحلت جانسوز نبی مکرم اسلام و شهادت سبط اکبرش آقا امام حسن مجتبی علیه السلام با بازخوانی سیره نبوی و تاکید بر این نکته الگوگیری از سیره نبوی توصیه قرآن کریم است، عنوان کرد: یکی از ویژگی‌های پیامبر خاتم این بود که حضرت اهل فکر و اندیشه بود.

امام جمعه کنگان افزود: خلوت با خود و اهل مراقبت بودن، اهل استغفار بودن، اهل صبر و شکرگذار بودن از دیگر ویژگی های نبی مکرم اسلام بود.

حجت الاسلام محمودی با استناد به زیبا کلامی از کریم اهلبیت علیهم السلام بیان کرد: به فرموده حضرت هر کسی با برادر دینی اش مواسات کند، با مالش یا با آبرویش یا با کلامش و باری از روی دوش او بردارد با انبیاء و صدیقین محشور می شود.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی و نکوداشت هفته دولت و تقدیر از زحمات و خدمات همه دولتمردان در کشور، استان و شهرستان، گفت: هفته دولت فرصتی مغتنم برای بیان خدمات نظام دینی و اثبات کارآمدی نظام است.

خطیب جمعه کنگان عنوان کرد: هفته دولت فرصتی برای بیان اقدامات دولت است تا دروغ و تبلیغات ددمنشانه دشمن مبنی بر ناکارآمدی نظام را برملا کرد.

حجت الاسلام محمودی افزود: هفته دولت در عین حال فرصتی برای ارزیابی مسئولان ، تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف است.

وی فلسفه مسئولیت در نظام دینی را خدمت صادقانه دانست و تاکید کرد: یکی از ویژگی های بارز امام هشتم که می تواند الگو و سرمشقی برای همه مسئولان باشد، گره گشایی از کار مردم است.

امام جمعه کنگان با گرامیداشت هفته جهانی مساجد و ضرورت توجه جدی به مساجد، احداث مسجد در محله های فاقد مسجد، پرهیز از اختلاف در مسجد و ضرورت معمور نمودن مساجد گفت: توجه و اهتمام به مساجد بعنوان پایگاه های هدایت و معنویت وظیفه مردم و حاکمیت است.

حجت الاسلام محمودی در بخش دیگری از خطبه ها به برخی تحرکات جناح های سیاسی و بیانیه های مخل وحدت و امنیت و عنوان این مهم که تندروی سیاسی از ناحیه هر جناحی مذموم است، تصریح کرد: التزام عملی به ولایت فقیه با شعار شدنی نیست و همه جناح های سیاسی بایستی با پرهیز از گام برداشتن در مسیر دشمن، عدم اظهار نظر و بیان مطلب و بیانیه های دشمن شاد کن تلاش کنند با وحدت ، همصدایی و توجه جدی به مصالح ملی در برابر دشمن محکم بایستند.

وی در پایان با گرامیداشت روز جهانی صنعت دفاعی به نقش صنعت دفاعی در بازدارندگی دشمن اشاره و تاکید کرد: بالندگی و اقتدار امروز کشور مدیون انقلاب اسلامی و تدابیر حکیمانه رهبری معظم انقلاب است.

گرامیداشت روز پزشک و تجلیل از مقام پزشکان و بازخوانی وحدت عمومی و عزم ملی و همراهی و همدلی همه قوا در تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به کشورمان از دیگر مطالب مطرح شده در خطبه دوم بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha