جمعه ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۱
حرکت کاروان صمود به سمت غزه نمادی از اراده جانی برای شکست محاصره و حمایت از مقاومت است

حوزه/ امام جمعه کنگان گفت: حرکت کاروان صمود به سمت غزه نمادی از اراده جانی برای شکستن محاصره و حمایت از مقاومت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، حجت الاسلام مهدی حیدری در اجتماع نمازگزاران این شهر با تبیین فرمایشات رهبری معظم انقلاب در دیدار هیات دولت با ایشان، گفت: وحدت و انسجام ملی رمز پیروزی بر دشمن است.

وی با تاکید بر این مهم که رهبر معظم انقلاب مکرر درباره امیدآفرینی در جامعه تاکید داشتند، عنوان داشت: معظم له فرمودند، "مسئولان راوی قدرت و قوت و امکانات کشور باشند و نه راوی ضعف‌ها. صاحبان قلم و بیان نقاط قوت را بیان کنند".

خطیب موقت جمعه کنگان سخنان رئیس جمهور در این دیدار را به تعبیر رهبری فرزانه انقلاب نمونه‌ای از روایت «قدرت و امید و توانایی» دانست و ضمن تقدیر و حمایت مجدد از دولت، گفت: انگیزه و همت و روحیه قوی، زمینه‌ساز تحقق خواسته‌ها و اهداف است.

حجت الاسلام حیدری مسئولیت را در جمهوری اسلامی فرصتی طلایی برای خدمت به مردم و دین خدا دانست و تصریح داشت: مسئولان در هر جایگاهی از این فرصت مغتنم به نحو صحیح استفاده و زمینه رضایت الهی و خوشحالی مردم را فراهم نمایند.

وی در ادامه با گرامیداشت هفته وقف گفت: وقف و انفاق بهترین عمل برای تحقق آیه " لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّی تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ ما تُنْفِقُوا مِنْ شَیْ‏ءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلیمٌ" است.

جمعه موقت کنگان با قدرشناسی از همه واقفین و دست اندرکاران امر وقف ، با استناد به زیبا کلامی از آقا امیرالمومنین علی علیه السلام گفت: به فرموده مولا متقیان ، صدقه و وقف دو ذخیره برای روز قیامت اند.

حجت الاسلام حیدری در بخش دیگری از خطبه ها با تحلیلی دگرباره درباره دفاع ۱۲ روزه و مقاومت جانانه جمهوری اسلامی ایران و ضربات نیروهای مقتدر مسلح کشورمان بر پیکر استکبار جهانی و سگ هار منطقه، عنوان کرد: دشمن با القای ناامیدی بدنبال ایجاد فتنه داخلی بود که بازهم به فضل الهی شکست خورد.

وی با تقدیر از مدیریت و اندیشه و تدبیر فرماندهی معظم کل قوا در طی این مدت، با بازخوانی فرمایشات ولی امر مسلمین جهان گفت: همه مسئولان و قوا باید دو دستور مهم و راهبردی رهبری معظم انقلاب یعنی رشد تولید داخلی و تقویت توان دفاعی و نظامی کشور را نصب العین خود قرار دهند و برای تقویت آن همت عالی داشته باشند.

خطیب موقت جمعه کنگان به مسئله ناامنی و اغتشاش در آمریکا و سرزمین های اشغالی اشاره و تاکید کرد: اغتشاش و ناامنی در داخل و خشم جهانی در بیرون آمریکا و رژیم صهیونیستی را در سراشیبی سقوط و اضمحلال قرار داده است.

حجت الاسلام حیدری با اشاره به حرکت کاروان صمود به سمت غزه گفت: حرکت کاروان صمود به سمت غزه نمادی از اراده جانی برای شکستن محاصره و حمایت از مقاومت است.

وی در پایان به تحلیل های سیاسیون جهان درباره اوضاع منطقه و تحولات جهانی و نقش رهبری فرزانه انقلاب در این زمینه اشاره و تاکید کرد: اکنون جامعه نخبگانی جهان معترف اند "ولایت فقیه" نقشی اثرگذار در صلح و امنیت جهان دارد و در مقابل این استکبار یعنی آمریکا و صهیونیست ها و حامیانشان هستند که نظم و امنیت دنیا را به مخاطره انداخته اند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha