به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، جلسه ستاد امر به معروف استان بوشهر امروز با حضور حجتالاسلام والمسلمین صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان بوشهر در سالن آدینه بوشهر برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری با قدردانی از حضور یکایک اعضای ستاد، بر لزوم اجرای مصوبات این جلسه تأکید کرد و اظهار داشت: لازم است تا در اسرع وقت نسبت به برنامه ریزی و زمانبندی اجرای آنها اقدام شود، از جمله همایش آسیب های اجتماعی که به صورت استانی و مطلوب برگزار گردد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر به مطالبات مردمی در خصوص معضل خانه های مبله اشاره کرد و گفت: مدیران مرتبط با هماندیشی و همراهی درباره این موضوع که معضلی برای مردم شده در حالیکه میتواند منبع درآمدی برای آنان باشد، به نحو مطلوب رسیدگی و ساماندهی شود.
انتهای پیام/










نظر شما