به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجتالاسلام والمسلمین ترابی، امام جمعه شهرستان رباط کریم در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به آسیبهای اجتماعی در مدارس، گفت: در حوزه آسیبها، نیازمند یک کار فشرده علمی، تحقیقی و پژوهش میدانی هستیم تا بتوان جهت کاهش و رفع آنها اقدام کرد.
وی همکاری همه دستگاه ها برای فائق آمدن بر آسیب های اجتماعی دانش آموزان را خواستار شد و افزود: آموزش و پرورش باید با همکاری سایر دستگاهها، ارگانها و سازمانهای مردمنهاد، به بررسی علل و عوامل این آسیبها در میان دانشآموزان بپردازد.
امام جمعه رباط کریم با اشاره به جمعیت بیش از ۸۰ هزار نفری دانشآموز در شهرستان، خواستار ارائه نتایج پژوهشهای میدانی و علمی به مسئولان مرتبط شده و اظهار داشت: آموزش و پرورش با برخورداری از امکانات و نیروی انسانی توانمند، نهتنها باید در حوزه تخصصی خود سرآمد باشد، بلکه باید در مسیر کمک به حل مسائل شهرستان نیز نقشآفرینی کند.
حجت الاسلام والمسلمین ترابی با تأکید بر اینکه نداشتن بانک اطلاعاتی جامع، یک نقیصه جدی است که باید برطرف شود، خطاب به اعضای شورای آموزش و پرورش تأکید کرد: علاوه بر مسائل سختافزاری، لازم است نقایص و راهکارهای حل مسائل نرمافزاری نیز پیگیری شود.
وی در ادامه خواستار ارائه گزارش کار آموزش و پرورش شد و تصریح کرد: با توجه به گذشت یک ماه از آغاز سال تحصیلی، معاونت های اداره آموزش و پرورش باید اعلام کنند چه اقداماتی انجام دادهاند و چه برنامههایی برای سال جاری در نظر دارند.
حجت الاسلام والمسلمین ترابی با اشاره به فرارسیدن ۱۳ آبان، روز دانشآموز و مبارزه با استکبار جهانی، خواستار تشکیل ستاد برنامهریزی این مناسبت شد و خاطرنشان کرد: ستاد یومالله ۱۳ آبان باید از هماکنون تشکیل و برای حضور پررنگ کمی و کیفی دانشآموزان در این روز مهم، برنامهریزی دقیق صورت گیرد.

انتهای پیام/










نظر شما