یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۲
دیدار قائم‌مقام ستاد اقامه نماز کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی

حوزه/ سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور به همراه مدیر و اعضای ستاد، با حجت الاسلام و المسلمین مطهری اصل نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور به همراه مدیر و اعضای ستاد، با حجت الاسلام و المسلمین مطهری اصل نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی دیدار و گفتگو کردند.

حجت الاسلام و المسلمین مطهری اصل در این دیدار گفت: نماز جریان اتصال عبد به معبود است و تنها حقیقت جاری در تمام ادیان و مذاهب نماز می باشد.

وی افزود: از نظر اسلام خواندن نماز مطرح نیست بلکه اقامه آن مهم تر است، چون خواندن یک کار ظاهری است ولی اقامه نماز شامل رعایت همه ابعاد و حرکات ظاهری و معنوی می شود.

سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور نیر در این دیدار گفت: نماز در حکومت صالحان و مدیریت اسلامی نقشی زیربنایی و بی بدیل دارد و باید گفت نظام اسلامی منهای نماز یعنی نظام منهای اسلام و شایستگی است.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور تصریح کرد: یکی از گام های نخست برای اقامه نماز تهذیب و تربیت اسلامی خود مدیران است تا آنان خود را از گناه، زشتی، خیانت و دیگر رذائل اخلاقی پاک نکنند و به عدالت، اخلاص، تقوا، امانت داری، صداقت و دیگر فضائل اخلاقی آراسته نشوند؛ نمی توانند نماز را آن گونه که شایسته است اقامه کنند.

وی بیان کرد: وﻇﻴﻔﻪ ﻫﻤﻪ ﻛﺴﺎﻧﻰ ﻛﻪ خداوند ﺑﻪ آﻧﻬﺎ ﺗﻮاﻧﺎﻳﻰ و مکنتی داده ﺗﻼش در ﻣﺴﻴﺮ ﺗﺒﻠﻴﻎ و اﺷﺎﻋﻪ ﻓﺮﻫﻨﮓ اﻗﺎﻣﻪ ﻧﻤﺎز در ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻣﺴﺘﻤﺮ و ﻓﺰاﻳﻨﺪه اﺳﺖ و وﻇﻴﻔﻪ ﻣﺪﻳﺮان دﺳﺘﮕﺎهﻫﺎی اﺟﺮاﻳﻰ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻣﻜﺎﻧﺎﺗﻰ ﻛﻪ در اﺧﺘﻴﺎر دارﻧﺪ، در زﻣﻴﻨﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ و ﺗﺮوﻳﺞ ﻓﺮﻫﻨﮓ اﻗﺎﻣﻪ ﻧﻤﺎز، ﺑﻴﺶ از ﭘﻴﺶ ﻣﻬﻢ و ﺳﻨﮕﻴﻦ اﺳﺖ.

قائم مقام ستاد اقامه نماز خاطر نشان کرد: اداره در ﺟﺎﻣﻌﻪ اﺳﻼﻣﻰ ﺑﺎ اداره در جامعه ﻏﻴﺮ اﺳﻼﻣﻰ ﺗﻔﺎوت دارد در اداره اﺳﻼﻣﻰ ﻫﺪف ﺻﺮﻓﺎ اﻧﺠﺎم اﻣﻮر اداری ﻧﻴﺴﺖ ﺑﻠﻜﻪ ﻫﻤﺎﻫﻨﮓ ﺑﺎ اﻧﺠﺎم ﻛﺎر اداری ﺑﺎﻳﺪ رﻋﺎﻳﺖ دﺳﺘﻮرات و ارزشﻫﺎی اﺳﻼﻣﻰ ﻧﻴﺰ در اوﻟﻮﻳﺖ ﺑﺎﺷﺪ، از ﺟﻤﻠﻪ ﺑﺤﺚ ﻣﻬﻢ اقامه ﻧﻤﺎز در اداره اﺳﻼﻣﻰ ﺑﺎﻳﺪ ﻣﻘﺪﻣﺎت اﻗﺎمه ﻧﻤﺎز ﻣﻬﻴﺎ ﺑﺎﺷﺪ و ﺑﻪ آن اﻫﻤﻴﺖ داده ﺷﻮد.

حجت الاسلام آقاجانی مدیر ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی در پایان، ضمن قدردانی از حضور قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور در استان، به بیان گزارشی از برنامه های ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت پرداخت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha