جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
جبهه تبیین سنگر مقابله با جنگ نرم دشمن است

حوزه/ حجت‌الاسلام منصفی گفت: در برابر شبهات دشمن، جبهه تبیین وظیفه بزرگی بر عهده دارد و باید با معرفی مصادیق بارز موفقیت‌های کشور در حوزه‌های امنیتی، نظامی، موشکی، نانوتکنولوژی، هسته‌ای، پزشکی، ورزشی، علمی و غیره روشنگری کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر منصفی امام جمعه شهر عنبرآباد، در خطبه‌های نماز جمعه این شهر، با توصیه به رعایت تقوا اظهار داشت: تقوا سبب یاد خداوند و رهایی از عذاب الهی است.

وی با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه اول افزود: شخصیت نورانی حضرت فاطمه زهرا(س) را باید از زبان پیامبر اکرم(ص) شناخت که فرمودند «اگر نیکویی در قالب انسان تجسم یابد، همان حضرت زهرا(س) خواهد بود، بلکه برتر از آن است.»

امام جمعه عنبرآباد بیان کرد: حضرت فاطمه(س) جلوه‌گاه ایثار، معرفت، تقوا و همه فضیلت‌ها هستند؛ چنان‌که آیه تطهیر و آیات فراوان دیگری در شأن این شخصیت الهی نازل شده که نشان‌دهنده عظمت ایشان و محبت خداوند متعال نسبت به آن بانوی معصوم و بزرگوار است.

وی تصریح کرد: ایشان پس از رحلت پیامبر اکرم(ص) اقدامات بزرگی انجام دادند که نخستین آن، خودداری از بیعت با غاصبان خلافت حتی در برابر تهدید و آزار بود. دومین اقدام، مراجعه شبانه به درب خانه‌های مهاجر و انصار و گفت‌وگو با آنان برای یادآوری وصیت پیامبر(ص)؛ و سومین مورد، بی‌تفاوت نبودن نسبت به مسائل، دستورات و احکام دین خداوند بود.

حجت‌الاسلام منصفی در ادامه با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار مدال‌آوران کشور گفت: ایشان فرمودند ما درگیر یک جنگ نرم با دشمن هستیم و دشمن می‌خواهد مردم ما را از مسیر صحیح منحرف کند، دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی را کوچک‌نمایی و ضعف‌ها و چالش‌های عادی را بزرگ‌نمایی کند و آن را به عنوان بحرانی لاینحل معرفی نماید تا مردم از انقلاب خود پشیمان شوند. این موضوع از ابعاد مختلف هویتی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی قابل بررسی است.

وی خاطرنشان کرد: در برابر شبهات دشمن، جبهه تبیین وظیفه بزرگی بر عهده دارد و باید با معرفی مصادیق بارز موفقیت‌های کشور در حوزه‌های امنیتی، نظامی، موشکی، نانوتکنولوژی، هسته‌ای، پزشکی، ورزشی، علمی و غیره روشنگری کند تا آحاد مردم ببینند کشور در این چهار دهه پرافتخار از کجا به کجا رسیده است.

امام جمعه عنبرآباد با گرامیداشت ۱۳ آبان خاطرنشان کرد: نسل جوان ما می‌پرسد چرا ایران با آمریکا تقابل دارد؟ برای جوانانی که گذشته را ندیده‌اند، باید تاریخ را بازگو کرد که آمریکایی‌ها با روحیه استکباری خود از دهه ۲۰، بنای دشمنی با ملت ایران را گذاشتند و حتی دولت مصدق را در دهه ۳۰ ـ که یک دولت ملی بود ـ ساقط کردند، زیرا مخالف پیشرفت و استقلال ایران بودند.

وی بیان کرد: منطق آمریکایی‌ها، منطق زور است و امروز نیز با همه ملت‌های آزادی‌خواه، مانند ونزوئلا، دشمنی می‌کنند؛ زیرا آنان در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا ایستاده‌اند و می‌خواهند روی پای خود بایستند.

حجت‌الاسلام منصفی ادامه داد: امام خمینی(ره) در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا ایستاد و شاه نیز دستور تبعید ایشان را صادر کرد که این امر سرآغاز انقلابی جدید بود و در ۱۳ آبان، با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام، نقشه‌های استکبار جهانی افشا شد.

وی با اشاره به «هفته بیمه سلامت» گفت: به فرمایش مقام معظم رهبری، مسئله سلامت جامعه بسیار مهم است که بحمدالله پس از انقلاب اسلامی، پیشرفت‌های بسیار بزرگی در این زمینه حاصل شده است.

امام جمعه عنبرآباد عنوان کرد: از اول آبان‌ماه، تخفیفات مصرف برق برداشته شده و تعرفه‌ها به صورت پلکانی افزایش می‌یابد؛ لذا باید مراقبت شود تا اسراف در این زمینه صورت نگیرد، همچنین شش شهرستان جنوب استان از تخفیفات ویژه برخوردار هستند، اما جیرفت و عنبرآباد شامل این طرح نمی‌شوند که انتظار می‌رود نماینده و مسئولان مربوطه نسبت به پیگیری این موضوع اقدام نمایند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha