به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، کارگاه نیمروزه آشنایی با تدبّر در قرآن کریم با محوریت سوره مجادله، با حضور ۱۳۲ نفر از فعالان قرآنی در سالن مهرگان فرهنگسرای مهر سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان تشکیل شد.
در این دوره آموزشی که با حضور مدیران مؤسسات و خانههای قرآن، اساتید، حافظان، قاریان قرآن، فرهنگیان، حوزویان و دانشگاهیان کاشان برگزار شد، حجتالاسلام والمسلمین حسین صبوحی طسوجی، استاد برجسته کشوری تدبّر در قرآن، به تدریس مباحث تخصصی پرداخت.
این رویداد قرآنی به همت مؤسسه قرآنی نور علی نور و با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، ستاد اقامه نماز منطقه و اداره تبلیغات اسلامی کاشان برگزار شد و به تمام شرکتکنندگان گواهینامه معتبر از سوی سازمان دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی اعطا خواهد شد.
شرکتکنندگان در این کارگاه با مفاهیم و ظرایف تفسیری سوره مجادله آشنا شده و روشهای نوین تدبّر در قرآن کریم را فراگرفتند.
انتهای پیام./












نظر شما