چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۰
آمریکا شیطانی فراتر از ابلیس است

حوزه/ امام بزرگوار فرمود آمریکا «شیطان بزرگ» است؛ زیرا نه‌تنها اغواء و فریب می‌کند، بلکه کشتار، تحریم، ریاکاری و جنگ‌افروزی دارد؛ با ادعای حقوق بشر، بی‌گناهان را می‌کشد و در ایران، منطقه و جهان جریان‌های جنگ‌افروز و ویرانگر به‌راه می‌اندازد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، به مناسبت سالروز تهاجم نظامی آمریکا و انگلیس، دو کشور جنایتکار به مردم مظلوم عراق، گزیده ای از بیانات رهبری در همین رابطه تقدیم شما فرهیختگان می شود.

* وجود اجماع جهانی در محکوم کردن حمله آمریکا به عراق به خلاف جنگ ویتنام

تجاوز نظامی به یک کشور به بهانه‌ی وجود سلاح کشتارِ جمعی. این جزو زشت‌ترین و بدترین کارهاست و وجدان جهانی این کار را محکوم کرد و نامشروع دانست. بنده زمان جنگ ویتنام به یادم هست که گاهی در بعضی جاهای دنیا علیه آمریکا تظاهراتی انجام می‌گرفت، اما این اجماع جهانی که امروز در این قضیه دیدیم، در قضیه‌ی جنگ ویتنام ندیدم. این اجماع جهانی در جنگ ویتنام وجود نداشت.

آن روز گفته می‌شد که این اجتماعات و تظاهرات را شوروی سازماندهی می‌کند. امروز چه کسی سازماندهی می‌کند؟ در هند، در پاکستان، در اندونزی، در مالزی، در آفریقا، در اروپا و در خود آمریکا مردم جمع می‌شوند و اجتماعات عظیم چند هزار نفری، چند ده‌هزار نفری و چند صد هزار نفری تشکیل می‌دهند، شعارهایشان هم یکی است. این‌ها را چه کسی سازماندهی می‌کند؟ برای سازماندهیِ این‌ها مرکزی وجود ندارد، بلکه این وجدان جهانی و وجدان بشری است که این کار را محکوم می‌کند. این کار محکوم است.۱۳۸۲/۰۱/۲۲

* محکومیت آمریکا توسط مردم و افکار عمومی دنیا

این حمله[آمریکا به عراق] ابعادی دارد و وسیع‌تر از عراق است. موضوع فقط حمله‌ی به عراق نیست. حمله‌ی به یک کشور- چه عراق و چه غیر عراق- از سوی قدرتی از راه دور و با بهانه‌های مصنوعی و ساختگی، به هر صورت غلط است.

مردم و افکار عمومی دنیا هم این کار را محکوم کردند. الآن در تلویزیون‌ها، اجتماعات عظیم مردم را در شرق و غرب دنیا حتّی در خود امریکا مشاهده می‌کنید.

اما موضوع برای دنیای اسلام، خطرناک‌تر است و ابعاد وسیع‌تری دارد. نباید به موضوع فقط این‌طور نگاه کرد که دولت و قدرتی با انگیزه‌های مختلف به کشوری حمله کرده است. البته امریکایی‌ها سعی می‌کنند مطلب را جور دیگری جلوه بدهند. آن‌ها وانمود می‌کنند که هدفشان ساقط کردن صدام است.

علت هم این است که صدام حسین سلاح کشتار جمعی دارد یا تروریسم را ترویج و تأیید می‌کند. آن‌ها از ملت عراق می‌خواهند امریکایی‌ها را حمایت کنند.

امریکایی‌ها این‌طور در دنیا وانمود می‌کنند؛ لیکن این فریب است؛ امروز خیلی‌ها در دنیا به این موضع واقف‌اند. مطلب اساسی این است که یک هیتلریسم جدید و بسیار خطرناک و وقیح در تاریخ ظهور کرده است.

آن‌ها درست مثل هیتلر در مقدمات جنگ جهانی دوم عمل می‌کنند. وقتی در آن زمان هیتلر حملات خود را به کشورهای همسایه‌ی خود در اروپا شروع کرد، کار خود را برای افکار عمومی جهان این‌طور توجیه کرد که آلمان به فضای حیاتی احتیاج دارد؛ به این معنا که کشور آلمان برای ملت و رژیم آلمان کوچک است.

آن‌ها فضای وسیع‌تری احتیاج دارند تا بتواند تنفس کنند و زنده بمانند. هیتلر مردم خود و همچنین افکار عمومی را این‌طور توجیه می‌کرد؛ یک توجیه مسخره و غلط.۱۳۸۲/۰۱/۰۱

* آمریکا به مانند ابلیس اغواء میکند

امام بزرگوار فرمود: آمریکا شیطان بزرگ است؛این «شیطان بزرگ» خیلی حرف پرمغزی است. رئیس همه‌ی شیطانهای عالم، ابلیس است؛ امّا ابلیس بنا به تصریح قرآن، تنها کاری که میتواند بکند این است که انسانها را اغواء میکند؛ بیشتر از اغواء، کاری نمیتواند بکند؛ انسانها را اغواء میکند، فریب میدهد، وسوسه میکند؛ امّا آمریکا، هم اغواء میکند، هم کشتار میکند، هم تحریم میکند، هم فریب میدهد، هم ریاکاری میکند؛ پرچم حقوق بشر را بلند میکند، ادّعای طرف‌داری از حقوق بشر میکند [امّا] هر چند روز یک بار در خیابانهای شهرهای آمریکا یک بی‌گناهی، یک بی‌سلاحی به دست پلیس آمریکا به خاک‌وخون میغلتد؛ غیر از بقیّه‌ی جنایات و فجایعشان. این هم رفتارشان در ایران در دوران رژیم طاغوت و جنگ‌آفرینی‌هایشان، جنگ‌افروزی‌هایشان، به راه انداختن جریانهای جنگ‌افروز از قبیل همینهایی که حالا در عراق و سوریه و بقیّه‌ی جاها مشغول خرابکاری هستند؛ اینها کارهای آمریکا است. ۱۳۹۴/۰۶/۱۸

تهاجم نظامی آمریکا و انگلیس به مردم مظلوم عراق

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha