شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰
گردهمایی بزرگ دختران حاج قاسم در ۱۳ نقطه لرستان

حوزه/ جانشین سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، از برگزاری گردهمایی بزرگ دختران حاج قاسم در ۱۳ نقطه این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، سرهنگ بهزاد بازوند، جانشین سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان امروز در شورای فرهنگ عمومی که در دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه گردهمایی بزرگ دختران حاج قاسم برنامه محوری هفته مقاومت در این استان است بر الگوگیری مدیران اجرایی از مکتب شهید سلیمانی تاکید کرد و گفت: ضروری‌ترین نیاز امروز جامعه ما مدیریت جهادی است.

وی تاکید کرد: این ایام فرصت ارزشمندی برای تبیین فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در سطح جامعه است و همه دستگاه‌ها باید با مدیریت جهادی در اجرای برنامه‌ها مشارکت کنند.

جانشین سپاه استان لرستان با بیان اینکه هفته مقاومت از ۱۱ تا ۱۸ دی‌ماه در سراسر کشور و استان لرستان برگزار می‌شود، افزود: شعار محوری این هفته ایران‌مرد تعیین شده است.

بازوند، برنامه‌های شاخص هفته مقاومت در لرستان را تشریح و خاطرنشان کرد: برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت با محوریت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مراکز استان و شهرستان‌ها، اعزام کاروان‌های راهیان مکتب شهید سلیمانی به کرمان با حضور اقشار مختلف بسیج از جمله فرهنگیان، کارمندان و دانشجویان، نشست‌های تخصصی بررسی ابعاد حقوقی ترور ناجوانمردانه شهید سلیمانی، دیدار و دلجویی از خانواده‌های معظم شهدای مدافع حرم، اعزام اردوهای جهادی پزشکی تحت عنوان سفیران سلامت به مناطق محروم، اجرای پویش یک خط برای حاج قاسم توسط بسیج دانش‌آموزی در مدارس، برپایی ایستگاه‌های سلامت و موکب‌های فرهنگی در سطح استان از جمله این برنامه‌ها هستند.

وی گفت: گردهمایی بزرگ دختران حاج قاسم در ۱۳ نقطه استان به عنوان برنامه محوری این هفته در لرستان تعریف شده است.

جانشین سپاه حضرت ابوالفضل (ع) در لرستان با اشاره به ضرورت روشنگری در مدارس و دانشگاه‌ها اظهار کرد: باید سبک زندگی و مکتب مقاومت شهدا برای نسل جوان تبیین شود.

بازوند در پایان گفت: هفته مقاومت باید به‌عنوان سرمایه‌ای معنوی برای تقویت این مسیر غنیمت شمرده شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha