یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
راهپیمایی های فراگیر ایتالیایی‌ها در حمایت از فلسطین

حوزه، ایتالیا دو روز گذشته شاهد اعتصاب های سراسری گسترده بود و همچنین تظاهرات گسترده در شهرهای بزرگ خود بود، این تظاهرات ها با هدف اعلام همبستگی با مردم غزه و اعلام خشم از سیاست های داخلی و خارجی ایتالیا صورت گرفت.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری حوزه، اعتصاب ۲۴ ساعته چند صنف بزرگ کارگری در ایتالیا بخش های کلیدی از جمله حمل و نقل عمومی، راه آهن، هوانوردی، خدمات دولتی و آموزش را مختل کرد. اتحادیه‌ها می‌گویند سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی دولت ایتالیا به‌طور ناعادلانه بار خانواده‌های کم‌درآمد و کارگران را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و باعث ناامیدی گسترده عمومی می‌شود.

اما اعتصاب روز های گذشته از نارضایتی های اقتصادی و سیاسی اجتماعی به سرعت از نارضایتی های اقتصادی فراتر رفت و بعد سیاسی و انسانی قدرتمندتری به خود گرفت. اینبار در شهرهای سراسر این کشور، هزاران کارگر، دانشجو و فعال حقوق بشر،زیر پرچم فلسطین راهپیمایی کردند و خواستار پایان دادن به جنگ غزه، رفع محاصره و حمایت از غیرنظامیان در غزه و کرانه باختری شدند.

ترتیب دهندگان این راهپیمایی گفتند این جنگ و نسل کشی «گفت‌وگو درباره کرامت انسانی یا حقوق اجتماعی را غیرممکن کرده است، در حالی که کودکان و زنان هر روز در غزه کشته می‌شوند».

این اعتراض و اعتصاب، دومین بسیج بزرگ اتحادیه های ایتالیا در هفته های اخیر در حمایت از فلسطین است که موج فزاینده حمایت عمومی از حقوق فلسطینیان و افزایش نارضایتی اروپا از جنگ جاری را به خوبی بیان می کند.

منبع:منبع: EUPAC

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha