جمعه ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۹
بازنشر خبر بدون تحقیق، بی‌تقوایی است

حوزه/ حجت‌الاسلام مهدی ربانی در خطبه‌های نماز جمعه محلات، با اشاره به گسترش دروغ‌پردازی و جنگ ترکیبی دشمن در فضای رسانه‌ای، تقوا در حوزه اطلاع‌رسانی را "عدم انتشار مطالب بدون سنجش و بررسی" خواند و بر لزوم افزایش آگاهی و دقت در تشخیص اخبار درست تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، حجت‌الاسلام مهدی ربانی، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته محلات، با تأکید بر لزوم رعایت تقوای الهی در عصر رسانه، اظهار داشت: یکی از مصادیق مهم تقوا در شرایط کنونی، خودداری از انتشار هر مطلبی بدون سنجش و بررسی است.

وی تصریح کرد : دروغ‌پردازی و فریب در امپراتوری رسانه‌ای دشمن گسترده است و بازنشر بدون تحقیق، به‌نوعی مشارکت در عوام‌فریبی و بی‌تقوایی محسوب می‌شود.

امام جمعه محلات در ادامه، با تبریک ولادت امیرالمؤمنین علی(ع) و روز پدر، یاد پدران شهدا و ایثارگران را گرامی داشت و گفت: هرگاه خطری کشور را تهدید کرده، جلوه‌های زیبای ایثار و فداکاری در خانواده‌های ایرانی تجلی یافته است.

حجت الاسلام ربانی با اشاره به روحیه ایثار در نسل جوان، افزود: حتی در جنگ ۱۲ روزه اخیر، جوانان مؤمن و انقلابی با آگاهی از خطر، برای دفاع پیش‌قدم شدند و ایران به برکت مکتب امام حسین(ع) همواره سرشار از چنین فرزندان ایثارگری است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرارسیدن ایام‌البیض و مراسم اعتکاف، این فرصت را زمینه‌ای برای خلوت با خدا و بخشش گناهان دانست.

حجت‌الاسلام ربانی همچنین با گرامیداشت سالروز شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، او را تجسم ارزش‌های اخلاص، شجاعت و ایثار خواند و علت محبوبیت او در میان ملت ایران را بازتاب این ارزش‌ها دانست.

وی افزود: شهید سلیمانی با خنثی‌سازی توطئه‌های آمریکا و صهیونیسم و انسجام‌بخشی به جبهه مقاومت، به شهادت رسید.

امام جمعه محلات در ادامه به جنگ ترکیبی دشمنان علیه ایران اشاره کرد و گفت: دشمن با فشار اقتصادی، تهدید و بمباران تبلیغاتی، به‌دنبال تسلیم ملت ایران است و در این راه بر دروغ‌پردازی، بزرگ‌نمایی ضعف‌ها و تحریف دستاوردهای کشور مانند موفقیت‌های علمی و فناورانه تمرکز دارد.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت افزایش سواد رسانه‌ای، خاطرنشان کرد: دشمن با جعل تصویر و خبرسازی درصدد ایجاد یأس در جوانان است. در چنین شرایطی، تقوا ایجاب می‌کند نه زودباور باشیم و نه زودنشر دهیم، بلکه با دقت و بررسی، حقیقت را از دروغ تشخیص دهیم.

حجت‌الاسلام ربانی تصریح کرد: ملت ایران با تجربه فتنه‌های گذشته، هوشیار است و مقاومت در برابر تبلیغات دشمن نیازمند آگاهی و مراقبت مستمر است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha