شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۷
بیش از ۵ هزار جلسه قرآن در مشهد مقدس برگزار می شود

حوزه/صمدی با اشاره به تمرکز ۷۰ درصد مؤسسات قرآنی استان در مشهد و برگزاری بیش از پنج هزار جلسه سنتی و مردمی قرآن در این شهر، مشهد را قطب اصلی مؤسسات و محافل قرآنی کشور دانست و بر نقش‌آفرینی گسترده جریان مردمی در توسعه فعالیت‌های قرآنی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حمید صمدی، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و دبیر نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد، در آیین افتتاح این رویداد قرآنی با خیرمقدم به مسئولان، فعالان و جامعه قرآنی، از مشارکت گسترده بخش مردمی در برگزاری نمایشگاه قدردانی کرد.

وی با اشاره به همراهی دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه، به‌ویژه اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی قرآن و عترت، اظهار کرد: برگزاری این نمایشگاه مرهون همکاری و هم‌افزایی مجموعه‌های مردمی و فعالان قرآنی است که با اخلاص در این عرصه خدمت می‌کنند.

تمرکز ۷۰ درصد مؤسسات قرآنی استان در مشهد

دبیر نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد با ارائه آماری از ظرفیت‌های قرآنی استان افزود: حدود ۲۰۰ مؤسسه فرهنگی و قرآنی دارای مجوز در خراسان رضوی فعالیت دارند که نزدیک به ۷۰ درصد آن‌ها در مشهد مستقر هستند و این موضوع نشان‌دهنده تمرکز و ظرفیت بالای قرآنی در این شهر است.

صمدی با اشاره به گستردگی جلسات قرآنی سنتی و محلی در مشهد مقدس تصریح کرد: برآورد می‌شود بیش از پنج هزار جلسه قرآنی سنتی و محلی در این شهر برگزار شود که تاکنون حدود دو هزار جلسه به ثبت رسیده است.

وی این ظرفیت گسترده را یکی از دلایل نامگذاری مشهد به‌عنوان پایتخت معنوی و قرآنی کشور دانست و خاطرنشان کرد: وجود این حجم از مؤسسات، جلسات و فعالیت‌های مردمی نشان می‌دهد مشهد از جایگاه ویژه‌ای در عرصه قرآن و عترت برخوردار است.

نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد در محل نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی در حال برگزاری است و میزبان فعالان، مؤسسات و علاقه‌مندان حوزه قرآن و عترت است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha