به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، سیدمحمدرضا جوادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، در جلسه هماهنگی کنگره بزرگداشت آیتالله شیخ محمد بهاری (ره) اظهار داشت: نخستین دوره این کنگره در آبانماه ۱۳۸۷ برگزار شد و پس از آن، با پیگیریهای حجتالاسلام مصباح امام جمعه بهار و جمعی از مسئولان، موضوع برگزاری دوره دوم مجدداً در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در سالهای گذشته و حتی در دورهای که جلساتی با حضور وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، موضوع کنگره در قالب شورای سیاستگذاری مطرح بود، اما به دلیل شرایط موجود، به مرحله اجرا نرسید و در دوره جدید و با شکلگیری جلسات مقدماتی در وزارتخانه، چارچوب کلی برگزاری کنگره مشخص شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان تصریح کرد: بر اساس جمعبندیهای انجامشده، مقرر شد دومین کنگره آیتالله شیخ محمد بهاری (ره) در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ برگزار شود، برنامهریزی اولیه بر این بود که پیگیریهای کمیته علمی و ارسال فراخوان در زمستان ۱۴۰۴ انجام شود تا با آغاز سال ۱۴۰۵ وارد مراحل اجرایی شویم.
وی با اشاره به تأخیرهای پیشآمده خاطرنشان کرد: به دلیل برخی شرایط، برگزاری جلسات هماهنگی با وقفه همراه شد، اما در نشست اخیر تمرکز اصلی بر تسریع در آمادهسازی و نهاییکردن فراخوان علمی کنگره قرار گرفت.
جوادی درباره ساختار مدیریتی کنگره، بیان کرد: با وجود مشغله فراوان نماینده ولیفقیه در استان همدان، بنا به تأکید وزارتخانه و نظر مجموعه مشاوران، از امام جمعه همدان درخواست شد ریاست کنگره را بر عهده بگیرد، لذا هدایت کنگره با نظر و مدیریت حجت الاسلام والمسلمین شعبانی انجام خواهد شد.
وی اظهار کرد: مباحث علمی، انتشار آثار و چاپ کتابهای مرتبط با کنگره با همکاری معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و در چارچوب رهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان پیگیری میشود و هماهنگیهای لازم برای مراسم افتتاحیه نیز در حال انجام است.
انتهای پیام. /










نظر شما