پنجشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
دوخت بیش از هزار پرچم عزای رهبر شهید انقلاب توسط بانوان خادم حرم حضرت معصومه (س)

حوزه/ خدام واحد خواهران مرکز قرآن و حدیث حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها بیش از هزار پرچم مشکی عزای امام خامنه ای شهید را دوخته و در نقاط مختلف استان قم توزیع کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، واحد خواهران مرکز قرآن و حدیث حرم مطهر پس از شهادت امام خامنه‌ای با برگزاری پویش «چادر _ مادری» بیش از هزار چادر مشکی را از بانوان قمی جمع‌آوری کردند.

۷۰ نفر از خدام خواهر واحد خواهران نیز روزانه در قالب تیم‌های ۱۰ نفره و در شیفت‌های مختلف، اقدام به تبدیل آن‌ها به پرچم ها برای مراسم سوگواری شهادت امام شهید انقلاب و شهیدان راه وطن کردند.

واحد خواهران مرکز پس از دوخت پرچم‌ها، این پرچم‌ها را با عکس رهبر شهید انقلاب بسته‌بندی کردند سپس به نقاط مختلف استان و محله‌های مختلف برای سیاه‌پوشی اهدا شد.

هدف از برگزاری این پویش مشارکت حداکثری در برگزاری مراسم عزاداری امام شهید و کمک به اقشار مختلف جامعه در شرایط جنگی بود.

لازم به ذکر است، بانوان خادم مرکز قرآن و حدیث در کنار برگزاری برنامه‌های متنوع قرآنی در قالب هیئت قرآنیان نیز جلسات خانگی قرائت قرآن کریم و سوگواری رهبر شهید انقلاب را برگزار می کنند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha