جمعه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۲
جنگ رمضان صحنه شکست‌های پی‌درپی دشمن آمریکایی ـ صهیونی بود

حوزه/ امام جمعه موقت بوشهر جنگ رمضان را صحنه‌ای از شکست‌های پی‌درپی دشمن آمریکایی ـ صهیونی توصیف کرد و گفت: این جنگ در ابعاد نظامی، سیاسی، اقتصادی و ادراکی برای دشمنان با ناکامی‌های متعدد همراه بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام علی‌اکبر اسماعیلی، امام جمعه موقت بوشهر، یکی از پیامدهای جنگ تحمیلی سوم را شکست‌های پی در پی دشمن آمریکایی صهیونی در ابعاد مختلف دانست و اظهار کرد: دشمن در جنگ رمضان در بعد نظامی شکست‌های سنگینی خورد، گسیل جنگ‌افزارهای بسیار پیشرفته و گران قیمت ولی بدون استفاده و شکست عملیات‌های پیچیده که سال‌ها روی آنها فکر و کار کردند مثل عملیات صحرای اصفهان، انهدام جنگنده‌های بسیار پیشرفته برای بار اول در این جنگ، شکست در بعد سیاسی انزوا و تنهایی از سوی متحدانی که دهه‌ها با آمریکا همراه بودند و قدردان آمریکا بودند اکنون سر باز زدند شکست‌های اقتصادی از دیگر پیامدهای جنگ رمضان برای دشمن آمریکایی صهیونی بود.

وی شکست ادراکی و شناختی را از دیگر شکست‌ها برای دشمنان اعلام و خاطرنشان کرد: در اذهان توده‌های مردم و ملت‌ها مکتب غربی یک شکست سختی به سردمداری آمریکای جنایتکار وارد شد و انزجار مردم جهان روز به روز از آمریکای جنایتکار و از این ظالمان عالم دارد بیشتر می‌شود.

امام جمعه موقت بوشهر با اشاره به افزایش روزافزون انزجار مردم جهان از سیاست‌های آمریکا تصریح کرد: انزجار مردم جهان از سیاست‌های آمریکا رو به افزایش است به گونه‌ای که شاهد راهپیمایی شهروندان در اقصی نقاط جهان علیه سیاست‌های آمریکا هستیم.

وی با تأکید بر اینکه در چنین شرایطی تلاش‌هایی برای غفلت‌سازی، اختلاف‌افکنی و ناامیدسازی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: هوشیاری مردم و مسئولان، در کنار هدایت‌های رهبری، نقش مهمی در خنثی‌سازی این رویکردها داشته و حفظ حضور آگاهانه مردم در صحنه، از عوامل بازدارنده در برابر این سناریوها است.

امام‌جمعه موقت بوشهر با اشاره به ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی بیان کرد: ایجاد بدبینی میان اقشار مختلف جامعه، نسبت به نهادها و ساختارها، از روش‌های شناخته‌شده برای تضعیف همبستگی اجتماعی است و باید میان نقد سازنده و تضعیف اعتماد عمومی تمایز قائل شد.

حجت‌الاسلام اسماعیلی همچنین ناامیدسازی را از دیگر محورهای فشار روانی دشمن دانست و گفت: دستیابی به پیروزی‌های بزرگ، نیازمند زمان، استقامت و پایداری است و تجربه تاریخی نشان می‌دهد که حرکت‌های بزرگ با صبر و استمرار به نتیجه رسیده‌اند.

وی در ادامه، توجه به معیشت مردم و مقابله جدی با اخلالگران اقتصادی را از ضرورت‌های شرایط کنونی برشمرد و بر برخورد مؤثر و بازدارنده با تخلفات اقتصادی تأکید کرد.

امام‌جمعه موقت بوشهر حضور دشمن‌شکن مردم در میدان را سبب خنثی شدن نقشه دشمنان در این شرایط حساس دانست و با قدردانی از حضور باشکوه مردم در اجتماعات شبانه اضافه کرد: بر تعداد تجمع‌کنندگان در میدان و جان فدایان که امروز از مرز ۳۰ میلیون گذشته است هر روز اضافه می‌شود این شکوه، حضور، بصیرت و تجمعات عظیم میدانی سبب خنثی شدن نقشه دشمن شده است.

خطیب نمازجمعه بوشهر با اشاره به اینکه دشمنان روز به روز ضعیف‌تر و از آن طرف جمهوری اسلامی ایران هر روز قوی‌تر می‌شود تصریح کرد: جامعه اسلامی ایران هر روز قوی‌تر می‌شود با ایستادگی، مقاومت و پایداری قطعاً پیروز این میدان خواهیم بود و رژیم غاصب صهیونیستی محو و آبهای سرزمینی گورستان متجاوزان آمریکایی خواهد شد و دست دشمنان قطع می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha