پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۶
اجر و پاداش معلمین نزد خداوند قابل شمارش نیست

رئیس، معاونین و رؤسای نواحی سازمان آموزش و پرورش استان اصفهان به مناسبت فرارسیدن هفته بزرگداشت مقام معلّم با حضرت آیت‌الله مظاهری دیدار کردند.

 به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت‌الله مظاهری در ابتدای این دیدار با اشاره به معضلات مالی وزارت آموزش و پرورش و مشکلات معیشتی برخی از معلّمان و کارکنان این وزارتخانه گفتند: وزارت آموزش و پرورش همواره با موانع و مشکلات متعددی مواجه بوده است و در حالی که کار آن وزارتخانه از مشکل ترین کارهاست، از نظر محرومیت هم رتبه اول را دارد و از محروم ترین وزارتخانه هاست، باید دولت، تدبیری مناسب جهت رفع معضلات مالی آموزش و پرورش اتخاذ کند.
ایشان با اشاره به ارزش تعلیم و تعلّم، بر لزوم نکوداشت مقام معلّم تأکید کرده و خاطرنشان ساختند: وزارت آموزش و پرورش از ارزش معنوی برجسته ای برخوردار است. چنانکه امتیازهای ویژه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ریشه در این وزارتخانه دارد و اگر کسی در دوران تحصیل، به خوبی تربیت و اصلاح شود، افساد او در حد محال است. بنابراین نقش معلّم در تربیت و اصلاح جامعه اهمیت فوق العاده دارد و ثواب فوق العاده ای هم از جانب خداوند متعال به مقوله تعلیم و تعلّم اختصاص داده شده است.
ایشان با بهره‌گیری از روایتی از امام صادق(ع) افزودند: حضرت می‌فرماید: اگر کسی بتواند شخصی را از انحراف نجات دهد و به راه راست هدایت نماید و در حقیقت موجب سازندگی روحی او شود، مثل این است که جهان را زنده کرده باشد و در مقابل اگر کسی موجب انحراف دیگران شود، مثل این است که همه جهان را منحرف کرده است.
این استاد حوزه خاطرنشان کردند: ارزش برجسته کار معلّم به خاطر این است که اگر یک معلّم موجب با سواد شدن و اصلاح یک نفر شود و شخصیت او را احیاء نماید، معادل این است که همه جهان را احیاء کرده باشد. بنابراین ثواب معلّمین محترم که می توانند در مدت خدمت خود موجب با سوادی، اصلاح و هدایت چندین هزار نفر شوند، قابل شمارش نیست.
رئیس حوزه علمیه اصفهان بیان داشتند: ارزش دیگری که شغل معلّمی دارد و معلّمین عزیز باید بدان اهمیت بدهند، این است که قرآن کریم، پیغمبر اکرم(ص) را به عنوان یک معلّم معرفی می‌نماید. معلّمی که تربیت و آموزش بشریت را بر عهده دارد و آنان ادامه دهنده برنامه آموزشی و پرورشی آن نبیّ مکرّم هستند.
حضرت آیت‌الله مظاهری در پایان بر لزوم قدرشناسی دولت و ملت از مقام معلّم، تاکید کرده و افزودند: قدر و منزلت معلّم بیش از این باید در جامعه شناخته شود و صرف بزرگداشت یک هفته برای معلّم در ایام شهادت معلّم نمونه‌ای همچون شهید بزرگوار آیت‌الله مطهری، کفایت از قدرشناسی مقام معلّم نمی‌کند، ولی با این وجود خود معلّمین هم باید بیش از گذشته قدر خود را بدانند و به مقام و منزلت معنوی خویش اهمیت دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • دولتیار IR ۰۶:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
    به نظرزاده بایستی حقوق معلمین ازتمام کارمندان دولت بیشر و از نظر سواد د ربالاترین سطح باشند سالم‌ترین فرد ومعمنترین معلم باشد چون سازنده انسان است*