پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 248751
۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۵

جدیدترین شماره ماهنامه «مکتب‌اسلام» مقاله‌ای را تحت عنوان «استعمار فرانو» منعکس نموده است.

به گزارش سرویس- علمی فرهنگی مرکز خبر حوزه، غلامحسین زارعی نژاد نویسنده این مقاله، با تاکید بر یکی از شیوه‌های استعمارگران در استعمار کشورها می‌نویسد: استعمارگران، سرمایه را از کشورهای امپریالیستی به کشورهای تحت سلطه می‌فرستند، این سرمایه با بهره‌گیری از نیروی کار و منابع کشورهای تحت سلطه، چند برابر شده و باز می‌گردد و اساسا، مسیر حرکت به سمت صدور سرمایه می‌رود، و وقتی صدور سرمایه، محوریت پیدا کرد، دیگر نمی‌توان به شیوه سنتی گذشته، عمل کرد و در این مسیر، ساختارهای سنتی از هم پاشیده شده و رژیم‌هایی را به حکومت می‌رسانند که وابسته به غرب باشند، در نتیجه استعمار نو بوجود می‌آید.

برخی از عناوین ماهنامه، شامل: «موج گسترده بیداری اسلامی به قلم حجت‌السلام‌والمسلمین مهدی پیشوایی»، «اصول عقائد شیعه، اثر آیت‌الله العظمی سبحانی، «کرامت انسان از دیدگاه اسلام و مسیحیت به قلم آیت‌الله احمد بهشتی»، «مسلمانان و جزیره کرت، به قلم غلامرضا گی‌زواره»، «طالوت و داوود نبی(ع) به قلم فرج‌الله فرج‌اللهی» و «در جستجوی حقیقت به قلم محمود حکیمی» می‌باشد.

«تفکر انتقادی در اسلام» مبحثی است که عزیزه آقایار یکانی، بحثی را در رابطه با، عقل، و تعریف آن گشوده است.

در بخشی از این نوشتار می‌خوانیم: عقل یکی از مواهب الهی و استعداد مخصوصی است که خداوند متعال، به انسان عنایت فرموده تا با بهره‌گیری از آن، بتواند در مسیر زندگانی خود، راه سعادت و رستگاری را بپیماید... اسلام، دینی است که نه تنها با نیروی عقل و قدرت تفکر، مخالفت و مبارزه نکرده، بلکه تقریبا در تمام جهات، از آن کمک و تائید خواسته و به نحو عجیبی هم بر روی آن تکیه کرده است.

«پیش‌گیری و درمان نقرس، به قلم دکتر منصور اشرفی و دکتر مرتضی اشرفی»، «تناسب اندام کودکان را جدی بگیریم، به قلم نیلوفر اسعدی بیگی (مترجم)» و «گوناگون» دیگر عناوین این ماهنامه را تشکیل داده است.

ماهنامه «مکتب اسلام» به صاحب امتیازی موسسه تعلیماتی و تحقیقاتی امام صادق(ع) و مدیر مسئولی فرج‌الله فرج‌‌اللهی، در 74 صفحه، و با اشتراک سالانه 7200 تومان، منتشر شده است.

علاقه‌مندان جهت اطلاع از نحوه توزیع ماهنامه، به نشانی: قم، خیابان آیت‌الله مرعشی نجفی(ره)، دفتر مرکزی مکتب اسلام صندوق پستی 441-37185 مکاتبه و یا با تلفن 7742384-0251 تماس بگیرند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha