به گزارش سرویس علمی ـ فرهنگی مرکز خبر حوزه، رئيس انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اعلام شركت اين انتشارات در بيست وچهارمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران، از عرضه تمامي آثار منتشره پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، به همراه 20 عنوان كتاب جديد، خبر داد.
رئيس اداره چاپ و انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تعداد آثار عرضه شده در نمايشگاه بيست و چهارم را بيش از 130 عنوان ذكر كرد و گفت: تمامي كتابهاي اين انتشارات مبتني بر رويكرد بومي و اسلامي به علوم انساني و در قلمرو «علم ديني» است كه توسط محققان وپژوهشگران پژوهشگاه تاليف شده است.
حسن سلطاني با اشاره به توليد و توسعه علمديني و بازنگري در علوم انساني با رويكرد اسلامي به عنوان رسالت اصلي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، چاپ و انتشار نتايج تحقيق و پژوهش در اين زمينه را از مهمترين بخشهاي روند توليد علمديني دانست.
وي موضوع كتابهاي منتشره در انتشارات پژوهشگاه را اقتصاد، تاريخ، حقوق، فلسفه علوم انساني، فلسفه و كلام، روانشناسي، علومتربيتي، علوماجتماعي، علومسياسي، مديريت و علومقرآني نام برد.
سلطاني با اشاره به چاپ و انتشار 20 عنوان كتاب جديد و20 شماره از نشريات علمي- تخصصي وعلمي- پژوهشي در فاصله نمايشگاه سال گذشته تا نمايشگاه امسال افزود: علاوه بر اين تعداد، در يك سال گذشته بالغ بر 41 عنوان كتاب تجديد چاپ شدهاند كه در اين نمايشگاه در معرض نمايش و فروش قرار خواهد گرفت.
اين مقام مسئول انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه 5 نشريه علمي منتشر شده از سوي پژوهشگاه را فصلنامه علمي- پژوهشي روششناسي علوم انساني، دوفصلنامه علمي- تخصصي مطالعات اسلام و روانشناسي، دوفصلنامه علمي- پژوهشي جستارهاي اقتصادي، دوفصلنامه علمي- تخصصي اسلام و علوم اجتماعي و دوفصلنامه علمي-پژوهشي تربيت اسلامي، نام برد كه در اين نمايشگاه ارائه خواهد شد.
حسن سلطاني همچنين ارائه لوح فشرده فصلنامه روششناسي علوم انساني را به عنوان اولين تجربه نشر الكترونيك پژوهشگاه معرفي كرد كه در غرفه انتشارات عرضه ميشود.
وي اطلاعات بيشتر پيرامون اين آثار را در سايت اينترنتي پژوهشگاه به آدرس www.rihu.ac.ir قابل دسترسي دانست و از اساتيد ،محققان ، طلاب ودانشجويان حوزه ودانشگاه جهت بازديد از غرفه انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، واقع در بخش ناشران دانشگاهي بيستوچهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، بخش ناشران دانشگاهي، سالن 20 قسمتB غرفه 34دعوت كرد.
اين مقام مسئول پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ابراز اميدواري كرد كه نمايشگاه امسال نسبت به سالهاي گذشته از رشد كمي و كيفي قابل قبولي برخوردار بوده و حضور ناشران مطرح داخلي و خارجي باعث رونق هرچه بيشتر آن و دسترسي علاقهمندان به كتابهاي روز ايران و جهان باشد.
بيست وچهارمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران چهارشنبه 14 ارديبهشت ماه سال جاري در محل مصلي بزرگ امامخميني(ره) تهران گشايش يافته و تا 24 اين ماه همه روزه از ساعت 10 تا 20 پذيراي علاقهمندان به كتاب خواهد بود.