به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین فاطمینیا در درس اخلاق خود در مدرسه شهیدین قم با بیان این که امام خمینی(ره) دارای جامعیت بود، اظهار داشت: با مطالعه کتب تراجم و شرح حال علمای شیعه و سنی پی خواهیم برد، در عصر غیبت کسی به جامعیت امام(ره) وجود ندارد.
وی افزود: امام خمینی(ره) در اجتهاد، فلسفه، کلام، عرفان، اخلاق و... که هر کدام از این عرصهها، عمری از انسان را میگیرد، صاحبنظر بود.
حجتالاسلام والمسلمین فاطمینیا با تأکید بر این که امام عارف منفعل نبود، برخی منفعل هستند و میگویند فلان کس این گونه گفته ولاغیر، اما امام خمینی(ره) ایرادهای فراوانی به نظرات اشتباه میگرفتند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگیهای حضرت صدیقه کبری (س) اشاره کرد و وصل به غیب را از جمله این ویژگیها معرفی کرد و گفت: حضرت زهرا(س) دارای مقامی بود که خداوند وصل به غیب را به این بانوی بزرگوار داده بود.
* پاسخ به یک شبهه
این استاد اخلاق با اشاره به برخی تفسیرهای علمای اهل سنت از آیات 26 و 27 سوره جن که میگویند خدا جز پیامبر، کسی را با غیب آشنا نمیکند، اظهار داشت:دراین آیات «رسول» مصداق است، یعنی اگر خداوند از شخصی خرسند باشد، از غیب به او میدهد، بنابر این، فاطمه که با توجه به روایت پیامبر(ص) رضایت خداوند در رضایت فاطمه(س) است، دارای مقام غیب است.
* عبودیت، مکتب زهرا(س)
وی با بیان این که انسان برای رسیدن به نور حضرت زهرا(ع) و ائمه اطهار(ع)، باید به وظایف دینی خود عمل نماید، اظهار کرد: امروزه متأسفانه در جمع جوانان رسم شده است که به دنبال استاد اخلاق و عارف میگردند، ولی بدون این که به وظایف خود عمل نمایند، دوست دارند یکباره، مانند آیتالله قاضی یا آیتالله بهجت شوند؛ این افراد راه را اشتباه رفتهاند.
حجتالاسلام والمسلمین فاطمینیا افزود: انسان باید به دنبال اساتید اخلاق درست باشد و در مسیری که آنها ترسیم میکند، به وظایف خود عمل نماید، ولی اگر به استاد دست نیافت، با عمل به یقینیات، میتواند به مراتب عالی دست یابد.