به گزارش مرکزخبرحوزه، حجت الاسلام سیدحسین حسینی، شب جمعه در مراسم بزرگداشت ارتحال آیت الله سید عبدالرسول شریعتمداری جهرمی که با حضور آیت الله العظمی شبیری زنجانی در مسجد حضرت زهرا (س) آبشار قم برگزارشد، با اشاره به نگاه قرآن به مرگ انسانها، اظهارداشت: تعابیری که ما برای مرگ به کار می بریم در مقایسه با تعبیر قرآنی، تفاوت بسیار زیادی دارد.
وی افزود: نگاه انسان به مرگ به معنای نیستی و از بین رفتن است که اگراین بود، هیچ غمی برای انسان باقی نمی ماند؛ در حالی که قرآن حتی یک بار هم تعبیر نابودی را به کار نمی برد،آنجایی که خدای متعال می فرماید: وَلَوْ تَرَى إِذْ فَزِعُوا فَلَا فَوْتَ وَأُخِذُوا مِنْ مَكَانٍ قَرِيبٍ( سبأ : 51 )
خطیب این مراسم تصریح کرد: در قرآن بیش از 20 بار تعبیر به "یتوفی" شده است که نشان می دهد خدای متعال انسان را نابود شده نمی داند (اللَّهُ يَتَوَفَّى الْأَنْفُسَ حِينَ مَوْتِهَا وَالَّتِي لَمْ تَمُتْ فِي مَنَامِهَا فَيُمْسِكُ الَّتِي قَضَى عَلَيْهَا الْمَوْتَ وَيُرْسِلُ الْأُخْرَى إِلَى أَجَلٍ مُسَمًّى إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآَيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ) ( الزمر : 42 ) .
حجت الاسلام حسینی خاطر نشان ساخت: اگر نگاه ما به مرگ همین نگاه قرآن باشد، قطعا در زندگی شخصی روزمره خود تاثیرات آن را خواهیم دید، لذا باید با این نگاه زندگی کرد تا عاقب به خیری را در عمرمان احساس کنیم.
وی گفت: اگر افرادی در زندگی دچار تزلزل روحی اعتقادی هستند، به این حقایق قرانی توجه نداشته و خود را درگیر تعلقات دنیوی نظیر مال ثروت،فرزندان نموده اند.
این محقق و پژوهشگرحوزوی در ادامه با اشاره به زندگی آیت الله شریعتمداری جهرمی، اظهارداشت: یکی از ویژگی های بارز ایشان عمل به «امربه معروف و نهی از منکر» بود.
* انتقاد از کم توجهی به امر به معروف
حجت الاسلام حسینی با بیان این که امروز در جامعه اسلامی به این دستور الهی کم توجهی می شود، افزود: مساله اساسی بسیاری از مسئولان و مردم آن را مورد غفلت قرار داده اند، احیای به امر به معروف و نهی از منکر است که باید همه مردم به طور عام و مسئولان به طور خاص به این دستور خداوند عمل نمایند.
وی خاطر نشان ساخت: متاسفانه اشرار و اراذل و اوباش از غفلت مسئولین اجرایی کشور سوء استفاده کرده و به جان روحانیون آمر به معروف و ناهی از منکر می افتند و با کمال بی شرمی آنان را مورد ضرب شتم قرار می دهند.
خطیب این مراسم همچنین به جایگاه علمی مرحوم آیت الله سید عبدالرسول شریعتمداری اشاره کرده و گفت: این عاالم ربانی آثار گراسنگی را برای حوزه های علمیه و مردم به یادگار گذاشت که انسان با مراجعه به آثار فقهی، حدیثی و تفسیری ایشان، با ژرفای علم ودانش این عالم نستوه آشنا می سازد.