دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

وقتی در کانادا و آمریکا، همایشی از طرف مجمع علمای شیعه برگزار می‌شود، از میان 150 تا 170 عالم شیعی آنجا، تنها 30 تا 40 نفر حضور می‌یابند و مابقی تنها به دلایلی از قبیل حساسیت‌های شخصی، حزبی و قومی شرکت نمی‌کنند...

به گزارش سرویس علمی- فرهنگی مرکز خبرحوزه، جدید‌ترین شماره از ماهنامه خبری و تحلیلی شیعیان جهان تحت عنوان «اخبار شیعیان» با موضوعات خبری، تحلیلی، مصاحبه و گزارش منتشر شد.

بر پایه این گزارش شدت یافتن تبلیغات وهابیون علیه تشیع، عنوان مطلبی در ماهنامه اخبار شیعیان است که در آن با اشاره دشمنی وهابیت با ارزش‌های اسلامی و دینی آمده است: وهابی‌ها در ادامه فعالیت‌های ضد اسلامی و ضد شیعی خود اقدام به راه‌اندازی دو شبکه جدید کرده، از این شبکه‌ها به زبان فارسی به تبلیغ وهابیت و طرح شبهات متعدد علیه شیعه اقدام می‌کنند....

شصت و ششمین شماره ماهنامه «اخبار شیعیان» همچنین با  درج گفت و گویی از دکتر «لیاقت تاکیم»، با نگاهی به زندگی و آثار وی آورده است: اصولا جامعه شیعی به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود چندان آشنا نیست و بنا به دلایلی در درون خود، ارتباطات قوی و زیادی ندارند و تا حدی از مراکز و فعالیت‌های خود با خبر نیستند.

وقتی در کانادا و آمریکا، همایشی از طرف مجمع علمای شیعه برگزار می‌شود، از میان 150 تا 170 عالم شیعی آنجا، تنها 30 تا 40 نفر حضور می‌یابند و مابقی تنها به دلایلی از قبیل حساسیت‌های شخصی، حزبی و قومی شرکت نمی‌کنند و مصلحت کل جامعه شیعی، فدای مصالح شخصی و گروهی می‌شود.

تا وقتی جامعه شیعی، به فکر مصالح خود نیست و درگیر مسایل جزیی و پیش پا افتاده است، چطور می‌تواند به کارهای بزرگ و تاسیس  کرسی‌های شیعه‌شناسی فکر کند و چطور می‌توان از دیگران انتظار داشت که در تاسیس کرسی‌های شیعه‌شناسی نیت درست داشته باشند و با عملکرد مناسب، شیعه را معرفی کنند!.

عناوین دیگر ماهنامه

برخی از مطالب ارائه شده در این ماهنامه، شامل« انتقاد یکی از علمای عربستان از گسترش تفرقه در جامعه اسلامی»، «شدت یافتن تبلیغات منفی وهابیون علیه تشیع»،‌ «اخبار بحرین»، «اخبار عراق»، «جنگ امنیتی، شیوه تازه دشمنان در مقابله با مقاومت»،‌ »شیعیان همواره پیشگام و حافظ منافع ملی لبنان»، «گذشته، حال و آینده پرونده 4 دیپلمات ایرانی ربوده شده در لبنان در گفت و گویی با دکتر سید حسین موسوی» و «آشنایی با رشته شیعه‌شناسی» می‌باشد.

سید  محسن حکیم در گفت و گویی با نشریه اخبار شیعیان با عنوان «تجربه موفق شیعیان عراق در امر زمامداری، عبور از بحران و چشم‌انداز روشن آینده» عنوان کرد: پس از سقوط صدام و اشغال عراق، مرجعیت دینی در زمینه به میدان کشیدن مردم و به صحنه آوردن آنها، نقش موثری داشت در قضیه قانون اساسی که باید توسط منتخبین ملت نوشته شود، طرح بیگانگان آن بود که ابتدا در هر استان تعداد 600تا 700 تن از نخبگان و سرشناسان را جمع کنند و سپس طی یک انتخابات استانی و البته بر اساس ملاحظات جمعیتی و مذهبی، از میان نخبگان، 10 تا 15 نفر انتخاب شوند، سر جمع آن در کل عراق 250 نفر می‌شد که مسئول نوشتن قانون اساسی عراق می‌شدند!

مرجعیت دینی عراق با این طرح بیگانگان موافق نبود و دیدگاه آنان این بود که کسانی باید قانون اساسی را بنویسند که مستقیما توسط ملت انتخاب شوند بر سر این موضوع حدود هشت ماه یک کشمکش سیاسی بود و حتی سازمان ملل هم وارد عمل شد.

ولی نتیجه آن شدکه، مرجعیت می‌خواستند و انتخابات برگزار شد و قانون اساسی عراق، در آن شرایط سخت تهیه که انصافا در حد خودش، پس از قانون اساسی  جمهوری اسلامی ایران، در منطقه بی‌نظیر است.

شصت و هشتمین شماره از ماهنامه «اخبار شیعیان» به صاحب امتیازی، موسسه شیعه‌شناسی و مدیر مسئولی، محمد تقی داوری، در 36 صفحه، و با قیمت هزار تومان منتشر شده است.

علاقمندان جهت ارتباط با نشریه به نشانی قم، صندوق پستی 6139-37155 مکاتبه و یا با تلفن 2804655-0251 تماس بگیرند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha