حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی در مراسم آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه تهران، اظهار داشت: حضور مبلغین پرتلاش و دانشمندان و فرهیختگان تربیت شده حوزههای علمیه خواهران، الگوی عملی خوبی برای نشان دادن موثر بودن و نتیجهدار بودن رشد علمی خواهران همراه با تفکیک جنسیتی آنها در محیط آموزشی است.
وی افزود: علی رغم اینکه در دوران قبل از پیروزی انقلاب، بیش از چند مکتب حوزوی برای خواهران وجود نداشت، گفت: اکنون این تعداد به 340 حوزه علمیه خواهران ارتقا یافته که دست پروردگان آن، طلایهدار عفاف و حجاب و پاکی هستند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور، تصریح کرد: بانوان ایرانی در عرصه تبلیغ در اجتماع میدرخشند و اگر قدمت رسمی حوزه خواهران بیش از 50 سال نیست، اما در طول تاریخ در عرصه ارتقا علوم دینی درخشیدهاند و بعد از انقلاب نیز این حرکت علمی شتاب مضاعفی یافت.
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با اشاره به نقش حوزه های علمیه در تعالی کشور، اظهارداشت: امروز دنیا شاهد به ثمر نشستن تلاشهای بیدریغ امام راحل و متاثر از آن حوزههای علمیه است و تاثیر این حوزهها در منطقه و سراسر جهان به خوبی قابل مشاهده است.
وی افزود: حوزههای علمیه نیاز به تعطیلی ندارند و بسیاری از آثار بزرگان در همین فرصت به ظاهر تعطیل و با بهرهگیری از همه زمانها تهیه و تنظیم شده است و مراسم امروز افتتاح حوزههای علمیه تهران هم اعلام حضور و نمایش شکوه حوزههای علمیه است.
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی گفت: به همت بلند شورای عالی حوزه و حضرت آیتالله شرعی، حرکتهای خوبی در راستای فعالتر نمودن حوزههای علمیه خواهران صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبخانه در هر عرصهای که زمینه حضور خواهران فراهم شد، تلاش آنها نیز به همان مقدار چشمگیر بود؛ درجشنوارههای پژوهشی رتبه خواهران کمتر از برادران نبود و این نشان دهنده ظرفیت عمیق حوزه علمیه خواهران است.