به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام مردان پور، امروز در گردهمایی مدیران مدارس دانشاموزی وابسته به حوزه (امین) سراسر کشور که در اردوگاه یاوران حضرت مهدی(عج) جمکران برگزار شد، با اشاره به ساز و کار این مدارس اظهارداشت: برنامه و فعالیت های آموزشی این مدارس مطابق با آیین نامه های آموزش و پرورش است و هیچ گونه دخل و تصرفی در این برنامه ها صورت نمی گیرد.
مدیر کل همکاری های تبلیغی، معاونت تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه افزود: تفاوت مدارس دانشآموزی وابسته به حوزه با مدارس دیگر آموزش و پرورش تنها در روش ها و متد های تربیتی است؛ به طوری که به جای بهره گیری از روش های تربیتی سابق، طرح های جدید حوزوی با حضور مبلغین فرهیخته و آموزش دیده اجراء می شود.
وی با بیان این که مدارس وابسته به حوزه مورد استقبال فراوان مردم و مسئولین شهرها و شهرستانها قرار گرفته، است،ادامه داد: متد های تربیتی و نحوه صحیح، انتقال مفاهیم دینی به دانش آموزان و ارتباط مستمر با والدین از ویژگی های منحصر به فرد این مدارس است که منجر شده بسیاری از مسئولین آموزش و پروش های شهرستان ها با وجود مدارس غیر انتفاعی متعدد، فرزندانشان را در مدارس دانشآموزی وابسته به حوزه ثبت نام کنند.
حجت الاسلام مردان پور ادامه داد: محتوا و متدهای تربیتی ارائه شده در این مدارس همگی بر گرفته از آیات و روایات است و کارشناسان برجسته حوزوی بر روی این مباحث ساعت ها بحث و بررسی علمی داشته اند.
وی اضافه کرد: با هماهنگی های صورت گرفته میان حوزه علمیه و آموزش و پرورش تعداد مدارس وابسته به حوزه (امین) از 90 مدرسه به 100 مدرسه در سراسر کشور افزایش مییابد.
مدیر کل همکاری های تبلیغی معاونت تبلیغ حوزه یادآور شد: برای حسن اجرای طرح های تربیتی و فرهنگی در مدارس وابسته به حوزه جلسات متعددی برگزار شده و کارشناسان مباحث مختلف را بررسی و ارزیابی کرده اند، در این راستا در طرح تربیتی مدارس وابسته ده شاخصه قرآنی مانند خود شناسی، محبت به خود، خدا و اهل بیت (ع)، صداقت، ارزش علم و احترام به عالم و علم، حیا در دین، امر به معروف و نهی از منکر و التزام به ولایت و نظام اسلامی آموزش داده می شود.
وی عنوان کرد: نظارت و کنترل مستمر از سوی معاونت تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه و بازرسان آموزش و پرورش بر این مدارس وجود دارد و مشکلات و موانع با بررسی به موقع حل می گردد.
حجت الاسلام مردان پور در پایان با بیان این که تدوین کتب و نقد برخی کتاب های آموزشی و تربیتی آموزش و پرورش از اقدامات ضروری در زمینه کار در مدارس وابسته به حوزه است، خاطرنشان کرد: معاونت تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه های علمیه به تدریج در این مسئله نیز ورود پیدا می کند.