به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین شمس الله مریجی، امروز در مراسم تجلیل از دانشجویان برتر و ممتاز این دانشگاه با بیان این مطلب که قرآن کریم با سه نگاه، پیش از خلقت، هنگام خلقت و پس از خلقت به انسان نگریسته است، اظهار داشت: هرچند خداوند انسان را جانشین خود در زمین معرفی کرده است ولی علی رغم این جانشینی امروز شاهد هستیم که هنوز بشر توان شناسایی بسیاری از مخلوقات خداوند را ندارد.
معاون آموزش دفتر تبلیغات اسلامی، با اشاره به خلقت انسان ادامه داد: هیچکس نمیداند که خداوند متعال چه مخلوق عظیمی را خلق کرده است، بلکه تنهاخود پرودگار عالمیان قدر این نعمت را میداند.
وی هدف از خلقت را رسیدن به ارزش های والای انسانی برشمردو یادآورشد: اگر ارزش های انسانی ریشه در وحی و آموزه های الهی داشته باشد ارزشمند بوده و فرشتهها را مجبور به سجده خواهد کرد.
رییس دانشگاه باقرالعلوم(ع) تصریح کرد: آنچه انسان را به بالاترین نقطه هستی میرساند، رفتار مبتنی بر ارزشهای ناب اهل بیت(ع) است در حالیکه تکیه کردن بر رفتارهای مبتنی بر ارزشهای سکولاریسم انسان رادر ورطه تباهی و سقوط میکشد.
این استاد حوزه و دانشگاه، با بیان این که مبانی بسیاری از رشتههایی که امروز در دانشگاههای کشور تدریس میشود غربی است، ابرازداشت: باید مراقب دروس غربی باشیم؛ چرا که این رشتهها غلط انداز است، نباید چنان درگیر این مباحث شویم که از مباحث اصلی خود که همان باورهایی که رفتار ما را به سوی کمال انسانیت پیش میبرد، دور شویم.
وی تاکید کرد : البته این امر به معنای کوتاهی دریادگیری این مفاهیم نیست، بلکه ماباید این دروس را با وسواس فراگرفته و ضمن آشنایی با سلاح دشمن با استفاده از منابع اصیل اسلامی به نقدآنها بپردازیم، همان کاری که بسیاری از علماء گذشته چون شهید مطهری انجام دادند.
حجت الاسلام والمسلمین مریجی با بیان این مطلب که اگر خروجی دانشگاه منجر به ترویج علوم اهل بیت(ع) و دفاع از آموز ه های این بزرگواران گردد در این زمینه به نتیجه مطلوب دست یافته ایم، اذعان داشت :موفقیت تحصیلی طلاب نیز به واسطه بهره گیری از ارزشهای اهل بیت(ع) حاصل میشود.
بر اساس گزارش دانشگاه باقر العلوم (ع)، وی با تاکید برپایبندی به معارف اهل بیت(ع) تصریح کرد:ما نباید کاری کنیم که به بحران بی هویتی و آنچه امروز غرب و اروپا با آن درگیر هستند مبتلا شویم، لذا اگر یک ساعت خود را به فراگیری علوم غربی صرف کردیم باید دو برابر آن را به مطالعه دقیق علوم اهل بیت(ع) اختصاص دهیم تا با تسلط بر مبانی دینی خود بتوانیم در مقابل خطرات اندیشه ای مصون بمانیم.