شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

مدیر حوزه علمیه استان زنجان، شکل گیری مدیریت‌های استانی را موجب تکریم علمای بلاد و حضور پررنگ تر آنها در زمینه تصمیم سازی حوزوی در هر استان دانست.

حجت الاسلام والمسلمین حسن بیات در گفتگو با سرویس استان‌های مرکز خبر حوزه، با بیان این مطلب که تشکیل مدیریت‌های استانی حوزوی، برکات بسیاری را همراه داشته است، اظهارداشت: برگزاری همایش بین مدیران حوزه‌های علمیه استان‌ها جایگاه مناسبی را برای تعامل و ایجاد همفکری بین مدیران این واحدها بوجود آورد.

وی افزود: توزیع مدیریت حوزه در استان‌ها به فعالیت‌های حوزوی در هر یک از استان‌های کشور، تحرک بخشیده است و علمای بلاد نقش پر رنگ تری در چرخه فعالیت‌های مربوط به حوزه‌های هر استان ایفا می‌کنند که به نوعی موجبات تکریم علما نیز بوجود آمده است.

مدیر حوزه علمیه استان زنجان، رمز موفقیت طرح‌های بلند مدت در اعتلای حوزه‌های علمیه استان‌ها را جدیت و پشتکار در اجرای طرح‌ها، عنوان کرد و گفت: برای به ثمر نشستن طرح‌های مدیریتی در بخش پژوهش، آموزش و توسعه ساختار، نیازمند زمان هستیم؛ در سال گذشته در این استان خدمات فراوانی انجام شده که بسیاری از این تلاش‌ها در سال جاری و یا سال آینده ثمر بخشی خود را ارایه می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین بیات با مثبت ارزیابی کردن فعالیت‌های صورت گرفته در بخش‌های ساختاری، آموزشی و پژوهشی حوزه علمیه استان زنجان، با بیان این مطلب که قم، جذابیت‌های بسیاری برای حضور اساتید و طلاب، برای ادامه تحصیل و تحقیق دارد، خاطرنشان کرد: به طور طبیعی، حوزه‌های علمیه استان‌ها در کوتاه مدت نمی توانند به طراز علمی و جایگاه قم برسند، ولی می‌توان با اجرای طرح‌های بلند و میان مدت به گونه ای عمل کرد که به وضعیت کمال و مطلوب نزدیک شویم.

وی گفت: از سال 1373 که در این استان به فعالیت می‌پردازیم و مدیریت استانی نیز به وجود آمد، برنامه‌های دانش افزایی و تقویت بنیه علمی استادان و طلاب را در دستور کار قرار داده ایم و این دوره به طور مستمر برگزار می‌شود.

مدیر حوزه علمیه زنجان برگزاری دروس پایه ای تحقیق و فعالیت پژوهشی ویژه طلاب و اساتید را از اولویت‌های اصلی آموزشی این حوزه، عنوان کرد و افزود: استادان این حوزه در قالب یک دوره عملی و علمی، با روش تحقیق و روش‌های مقاله نویسی و انتخاب موضوع و مباحث پایه ای در پژوهش آشنا شدند.

وی با اشاره به تمهیدات خاص این حوزه در جذب استاد در مدارس علمیه این استان، خاطرنشان کرد: پس از جذب استاد سعی می‌شود، برنامه‌هایی در جهت افزایش توانایی علمی و ذهنی آنان اجرا شود؛ امیدواریم در آینده طرح‌هایی در زمینه حضور استادان مجرب در مراکز استان‌های کشور اجرا شود تا بتوان از ظرفیت‌های بالای علمی این اساتید در پرورش نسل جویای علم و تشنه تحقیق و پژوهش مبانی و معارف اسلامی بهره گیری بهتری صورت گیرد.

* نخبه سنجی و کشف استعدادهای علمی و پژوهشی در این حوزه

وی، نخبه سنجی و کشف استعدادهای علمی و پژوهشی را از جمله فعالیت‌های اصلی این حوزه عنوان کرد و گفت: طرح‌هایی برای کشف استعدادهای ناب در مدارس علمیه زنجان اجرا می‌شود که امیدواریم با استمرار این برنامه‌ها در مقام اجرا نیز موفق عمل کنیم.

مدیر حوزه علمیه استان زنجان در پایان توسعه زیر ساخت‌های آموزشی در استان را از جمله برنامه‌های اصلی این استان ذکر کرد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha