یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 272246
۱۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۴

جلد دوم کتاب «زن در اسلام؛ حقوق وتکاليف» به همت دفتر مطالعات و تحقيقات زنان وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران منتشر‌شد.

به گزارش سرویس علمی و فرهنگی مرکز خبر حوزه، اين کتاب نوشته خانم فريبا علاسوند است که  شامل سه فصل با موضوعات زن و تکاليف فردي، زن وخانواده و زن واجتماع مي‌شود.

بر اساس نوشته‌های کتاب زن در اسلام، نويسنده اين کتاب با هدف ارائه متن آموزشي براي طلاب سطح دو و دانشجويان مقاطع کارشناسي و کارشناسي ارشد، به ويژه دانشجويان مطالعات زنان، کوشیده است تا مخاطبان را با یک دوره عمومی و نسبتاً کامل از معارف اسلامی در تبیین جایگاه زن و مناسبات حقوقی و اخلاقی زنان آشنا سازد.

خانم علاسوند، در اين کتاب، اسلام را مجموعه‌اي از آموزه‌هاي توصيفي (عقائد)، ارزشی(اخلاقی) و توصیه‌ای (حقوق و تکالیف) که برای هدایت انسان آمده‌ است معرفي مي‌کند و آموزه‌های اسلامی را به سه خرده‌نظام اعتقادی، اخلاقی و حقوقی تقسيم مي‌کند و با اشاره به احکام ثابت و متغیر نظام حقوق اسلامي، این تغییر را براساس تحولات اجتماعي در زندگي بشر، لازمه جاودانگی و جامعیت اسلام بيان مي کند.

چکیده گفتار نخست فصل سوم این کتاب که با عنوان نقش زنان در تحولات اجتماعی انتشار یافته است، چنین است: تحولات اجتماعی گاه در قالب دگرگونی بنیادین و به‌صورت انقلاب رخ می‌دهد و گاهی جنبة انقلابی و مبارزاتی ندارد. در صورت دوم، تحول می‌تواند در حد یک اصلاح (رفرم) صورت پذیرد، به گونه‌ای که تنها بعضی جنبه‌های زندگی تغییر کند و گاهی نیز اگرچه تحولی آرام و غیر‌انقلابی است، به‌صورت یک جریان پیوسته بر ابعادی گسترده از زندگی تأثیر می‌گذارد. زنان در همة انواع تحولات نقش مؤثر داشته‌اند.

بر اساس گزارش روابط عمومی حوزه های خواهران، کتاب زن در اسلام(جلد دوم) در ‌304 صفحه، با شمارگان 3000 نسخه و بهاي 4800 تومان به چاپ رسيده است

علاقمندان به تهيه اين کتاب، مي‌توانند به قم، بلوار جمهوري اسلامي، ميدان سپاه، خيابان مالک اشتر، پلاک50 دفتر مطالعات و تحقيقات زنان و تهران خيابان انقلاب، خيابان بهار، بعد از تقاطع سميه، کوچه شهيد حميد صديق، پلاک 29 مراجعه و يا با شماره 02512907610 الي13 تماس حاصل نمايند.

جلد اول کتاب زن در اسلام شامل هفت فصل با عناوین جایگاه انسانی زن، جایگاه ارزشی زن،‌ تفاوت‌های تکوینی زن و مرد، هویت و نقش‌های جنسیتی، نسبت میان زن و مرد، برابری و فمنیسم بوده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha