به گزارش مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید، صبح امروز طی سخنانی در مراسم رونمایی از نرم افزار جامع الاحادیث با اشاره به مطلب فوق اظهار داشتند: آشنایی با معارف و روایات صادره از ائمه اطهار (ع) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به گونه ای که ما باید همه چیز را از این رهگذر بسنجیم و ببینیم که در چه وضعیتی به سر می بریم.
ایشان افزودند: ما هر چه که بخواهیم و نیاز داشته باشیم در این معارف ناب وجود دارد و لذا نیازمند مانوس شدن با این معارف و کتب ارزشمندی همچون نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و دیگر کتب غنی شیعی هستیم.
معظم له همچنین ضمن تبریک آغاز امامت و ولایت حضرت حجت بن الحسن (عج)، گفتند: البته باید توجه داشت که ولایت اهل بیت (ع) محدود به دوره زمانی خاصی نمی شود، اما با این حال ما ایام الله خاص را گرامی داشته و چنین روزهایی را جشن می گیریم.
ایشان اضافه کردند: امیدواریم عنایات خاصه حضرت ولیعصر(عج) شامل حال مردم و نظام و مملکت ما شود.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم با تاکید بر این که افتخار ما تمسک به قرآن و عترت است، خاطرنشان کردند: هر چقدر که از اهمیت والای روایات و احادیث ائمه اطهار (ع) بگوییم، باز هم کم است؛ چرا که هویت حقیقی شیعه و حوزه های علمیه را همین معارف و آشنایی با تعالیم و علوم اهل بیت (ع) تشکیل می دهد.
ایشان با بیان این که حرکتی که در حوزه های علمیه در راستای احیای امر حدیث آغاز شده است، بسیار ارزشمند و مغتنم می باشد، گفتند: کسانی که در این راه خدمت می کنند بدانند که در مسیر رضای خدا و امام زمان (عج) قدم برمی دارند و باید قدردان این افتخار باشند.
معظم له همچنین با اشاره به عطش بشر امروزی به معارف ناب اهل بیت (ع) افزودند: در دنیای امروز ما به این معارف نیازمندیم و البته باید آن ها را در اختیار مردم و محققان دنیا قرار دهیم.
ایشان ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این برنامهها بیان داشتند: اگر استادمان مرحوم آیت الله العظمی بروجردی زنده بودند و این خدمات را می دیدند ،قطعا بسیار خوشحال می شدند؛ چرا که این کارها قطعا اسباب امیدواری و رضایت ولی عصر(عج) را فراهم می کند.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی ادامه دادند: امیدواریم این گونه برنامه ها روز به روز در راستای نشر معارف اهل بیت(ع) رو به کمال و تعالی باشد.
ایشان با اشاره به خدمات و زحمات علمای سابق شیعه در گردآوری و تدوین احادیث، ابراز داشتند: بزرگانی همچون شیخ صدوق و کلینی ارزش و اعتبارشان به بهره گیری از معارف اهل بیت(ع) و نشر آن هاست و امیدواریم که در زمان ما نیز بزرگانی در راستای احیای علوم شیعه و این افتخارات گام بردارند.