به گزارش مرکز خبر حوزه ، اين كتاب با استفاده از رهنمودهای قرآن و اهل بيت (ع)، الگوها و ارزشهای دينی و اخلاقی را به جوانان ارائه میكند و از سوی ديگر، حكمت نامه جوان، برای پژوهشگران و مديران تربيتی نيز كارآمد و مفيد است.
اين مجموعه، در پنج بخش اصلی تنظيم شده كه، بخش اول، نقش دورۀ جوانی در شكوفايی نام دارد و در سه محور، با عنوانهای زندگی، خودسازی و سازندگی طرح شده است.
بخش دوم اين كتاب، عوامل شكوفايی جوان نام دارد و به مباحثی چون شناخت، خودباوری، ارتباط با خداوند، دوست شايسته و خوشیهای حلال میپردازد.
بخش سوم، به موانع شكوفايی جوانان، مانند بيكاری، اعتياد، همنشين بد و مانند اينها میپردازد.
در بخش چهارم حقوق جوان بر والدين و حقوق اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و آخرين بخش «حكمت نامۀ جوان» به الگوهای جوانان پرداخته است و در اين ميان، به الگوهايی از قرآن و اهل بيت (ع) و صحابه نيز اشاره دارد.
بر اساس اعلام دفتر اطلاع رسانی پژوهشهای حدیثی كتاب «حكمت نامه جوان»، نوشتۀ آيتالله ریشهری، با همكاری احمد غلامعلی، به زبان تاجيكی در 327 صفحه و شمارگان 1000 نسخه با جلد سخت (گالينگور) و با كيفيتی مطلوب، پاييز 1390 توسط مركز ترجمه و نشر جامعة المصطفی(ص)العالمية روانه بازار نشر شده است.
گفتنی است، اين كتاب پيش تر به زبان آذری ترجمه شده بود. علاقه مندان برای تهيه اين كتاب به زبان فارسی هم می توانند به نمايشگاه دائمی كتاب دارالحديث در استان قم، خيابان معلم، روبروی اداره برق مراجعه كنند.