به گزارش خبرگزاري حوزه ازتهران حجت الاسلام محمد حسين كبيريان، معاون آموزش حوزه علميه استان تهران در نشست مديران مدارس علميه اين استان كه در ساختمان مركز مديريت حوزه علميه تهران برگزار گرديد ابرازداشت: اين معاونت در راستاي ارتقاي سطح كيفي آموزش، بهره گيري بيشتر از اوقات فراغت و افزايش طول دوره تحصيلي، طرح تابستاني 45روزه در سطح مدارس علميه استان تهران را برگزار میکند.
وي با اشاره به شرايط مساعد آب و هوايي شهرستان دماوند، جهت برگزاري اين دوره تابستاني افزود: در راستاي اجراي اين طرح تاكنون 3 مدرسه علميه شبانه روزي با ظرفيت 400 نفر در شهرستان دماوند تدارك ديده شده كه اميد است با توجه به شرايط اقليمي مناسب اين شهرستان، برگزاري اين دوره از بازدهي خوبی برخوردار باشد.
معاون آموزش حوزه علميه تهران در خصوص نحوه ثبت نام و شرايط داوطلبان شركت كننده در اين طرح ابرازداشت: با توجه به آيين نامه هاي مرتبط با ثبت نام طرح تابستاني، پرونده طلاب شركت كننده در اين طرح بايد داراي يكي از شرايط ارتقايي، نواقصي و يا تكميلي باشد تا پس از رسيدن دروس به حد نصاب، در زمان مقرر ثبت نام شوند.
وي در خصوص نحوه پذيرش ورودي هاي سال تحصيلي جديد مدارس علميه اين استان گفت: مدیران مدارس از داوطلبان ورود به حوزه تنها از طريق آزمون ورودي و يا ارجاع نامه كميسيون پذيرش از مركز به مدارس تابعه مي توانند اقدام به ثبت نام نمايند و در غير اينصورت بايد از پذيرش افراد ممانعت نمايند.
حجت الاسلام كبيريان در ادامه با اشاره به آغاز دوره مصاحبه مدارس علميه خاطرنشان كرد: جهت برگزاري دوره اختبار از سوي مركز(قم) دو زمان مختلف در نظر گرفته شده كه دوره اول آن از 31خردادماه الي 29 تيرماه و دوره دوم آن از پنجم تا 30شهریور اعلام شده است كه براين اساس انتظار مي رود مدارس علمیه برنامه هاي خود را طبق اين زمانبندي تنظيم نمايند.
معاون آموزش حوزه علمیه تهران در پايان با تاكيد بر جديّت بيشتر مدارس علميه جهت هرچه با شكوه تر برگزار شدن المپيادهاي علمي كه در سطح استان بطور سالانه برگزار مي شود افزود: بر اساس گزارشات بدست آمده، مدارسي كه نسبت به برگزاري المپيادهاي علمي اهتمام بيشتري داشته اند، ضمن كسب رشد علمي مطلوبتر و تقويت روحيه علمي در مقايسه با مدارس ديگر از يك فضاي علمي مناسبتري برخوردارهستنند.