نام استاد حجتالاسلام علی حبیبی البته برای آشنایان علوم قرآنی و به ویژه علم تجوید و روانخوانی و روخوانی، نامی آشنا و قدیمی است.
ایشان از اساتید مبرز و فعال و روشمند و قدیمی این حوزه بوده و در زمینه مباحث تجویدی و روانخوانی نیز صاحب سابقه قابل توجهی هستند.
کتاب راهنمای تدریس تجوید قرآن کریم اثر علی حبیبی در زمینه مباحث تجویدی، اثری کامل و جدی است و مباحث آن به شیوه ای منظم و مرتب تنظیم و تدوین یافته و مخاطب می تواند با رجوع به آن یک آموزش گام به گام و مبتنی بر اسلوب دقیق و روشمندی حساب شده را تجربه کند و از متن و مثالها بهره مند گردد.
کتاب از تاریخ پیدایش علم تجوید آغاز می شود و به ضرورت یادگیری این علم می رسد و اهمیت و ضرورت ارزشیابی کلاسی را در زمینه تجوید آموزی مورد توجه قرار می دهد.
و به ترتیب در بخشها و فصول بعدی به نکاتی در باب کلاسهای آموزشی و شیوه های تدریس این علم و بعد از پایان فصل اول یعنی مهارتهای آموزش قرآن کریم وارد فصل دوم با عنوان تجوید قرآن کریم و راهنمای تدریس آن می شود.
نویسنده در پیشگفتاری که بر کتابش نوشته به ضرورتهای فراگیری علم تجوید پرداخته و یادآور شده است؛
از فرمایش فقهای بزرگوار شیعه نتیجه می گیریم بر هر مسلمانی واجب است که قبل از رسیدن به سن تکلیف، حداقل باید با ترتیل واجب آشنا باشد تا بتواند نمازش را به صورت صحیح بجا آورد.
آشنایی با علم تجوید برای عموم مردم، ساده و آسان است، بعد از تسلط بر روانخوانی قرآن کریم، نخست باید زیر نظر اساتید این فن، به یادگیری اصول و قواعد ترتیل بپردازند و سپس با تمرین روی کلمات و ایات قرآن و اذکار نماز با قرائت صحیح، اشنا خواهند شد.
کتاب راهنمای تدریس تجوید قران کریم اثر علی حبیبی را انتشارات مصطفی در قطع وزیری و 288 صفحه منتشر کرده است.
علاقمندان می توانند با شماره تلفن 02517741962 تماس حاصل نمایند.